Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
life

1.429 πόλεις των ΗΠΑ θα «χαθούν» από την άνοδο στάθμης του νερού (pic)

Μια νέα ανάλυση που δημοσιεύθηκε στα Πρακτικάτης Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών, από το Μπεντζαμιν Στράους, κάνει λόγο για την καταστροφή 1.429 πόλεων και κωμοπόλεων των ΗΠΑ από την άνοδο της στάθμης των θαλασσών.

1.429 πόλεις των ΗΠΑ θα «χαθούν» από την άνοδο στάθμης του νερού (pic)

Μια νέα ανάλυση που δημοσιεύθηκε στα Πρακτικάτης Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών, από το Μπεντζαμιν Στράους, κάνει λόγο για την καταστροφή 1.429 πόλεων και κωμοπόλεων των ΗΠΑ από την άνοδο της στάθμης των θαλασσών.\r\n\r\nΗ πρόσφατη αυτή μελέτη έδειξε ότι τα επίπεδα της θάλασσας θα μπορούσε να αυξηθεί έως και 23 πόδια μέσα σε 2.000 χρόνια, αν δεν μειωθούν δραστικά οι εκπομπές αερίων πριν από το 2100.\r\n\r\nΤα καλύτερα εστιατόρια στο πιάτο σου με έκπτωση έως 50%!\r\n\r\n \r\n\r\nΑν και τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα ορατά, οι εκπομπές αερίων θερμοκηπίου οδηγούν σε ακραία επίπεδα την άνοδο της στάθμης της θάλασσας κάθε δεκαετία ενώ οι συνέπειες παγκοσμίως και κυρίως στις ΗΠΑ θα είναι καταστροφικές, καθώς εκτιμάται ότι 1.429 πόλεις και κωμοπόλεις θα είναι τουλάχιστον μισοβυθισμένες.\r\n\r\nΣύμφωνα με την ανάλυση που δημοσίευσε το Business Insider:\r\n

    \r\n
  • Αν τα πράγματα δεν αλλάξουν μέχρι το 2020, θα υπάρξει αναπόφευκτη αύξηση της στάθμης της θάλασσας κατά 5 πόδια και 2 ίντσες. Αυτό θα ωθήσει πάνω από το 50% του πληθυσμού από 381 δήμους, με αποτέλεσμα 4.187.262 άνθρωποι να χάσουν πατρίδες τους.
  • \r\n

  • Αν τα αέρια του θερμοκηπίου συνεχίσουν να αυξάνονται έως το 2050, θα υπάρξει αναπόφευκτη αύξηση της στάθμης της θάλασσας κατά 10 πόδια και 1 ίντσα. Αυτό θα ωθήσει πάνω από το 50% του πληθυσμού από 715 δήμους, με αποτέλεσμα 8.121.973 άνθρωποι να χάσουν πατρίδες τους.
  • \r\n

  • Εάν περιμένουμε μέχρι το 2100 για να επιδιορθώσουμε τους ρυπογόνους τρόπους μας, το επίπεδο της θάλασσας θα αυξηθεί κατά 23 πόδια και 1 ίντσα, εκτοπίζοντας πάνω από το 50% του πληθυσμού από 1.429 πόλεις και κωμοπόλεις και 18.074.940 άτομα.
  • \r\n

\r\nΟι 1.429 πόλεις και κωμοπόλεις βρίσκονται:\r\n\r\nΣτην Αλαμπάμα, την Καλιφόρνια, το Κονέκτικατ, τη Φλόριντα, το Ντέλαγουεαρ, την Τζόρτζια, τη Λουιζιάνα, το Μέριλαντ, τη Μασαχουσέτη, το Μισισιπή, το Νιού Χάμσαιρ, το Νιού Τζέρσι, τη Νέα Υόρκη, τη Βόρεια και τη Νότια Καρολίνα, το Όρεγκον, την Πενσιλβάνια, το Τέξας, την Βιρτζίνια, την Ουάσιγκτον.\r\n\r\nxartis-ameriki

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY