Τι είδε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Ρόδο! (pics)

Τη Ρόδο αλλά και το απομακρυσμένο Καστελλόριζο επισκέπτεται ο Άδωνις Γεωργιάδης σε μια προσπάθεια να δείξει το ενδιαφέρον της κυβέρνησης ειδικά για τα απομακρυσμένα νησιά. 

\r\n

\r\n

Στο πλαίσιο αυτό υπουργός Υγείας συναντά τοπικούς φορείς ενώ επισκέπτεται και τις μονάδες υγείας. Έτσι βρέθηκε τόσο στο νέο όσο και στο παλαιό νοσοκομείο της Ρόδου. Το παλαιό βέβαια με το που χτίστηκε το  καινούριο έμεινε ουσιαστικά ένα κτίριο «φάντασμα» χωρίς να έχει αξιοποιηθεί μέχρι σήμερα.\r\n\r\nΑποτέλεσμα είναι το άλλοτε ζωντανό νοσηλευτικό ίδρυμα είναι  γεμάτο μπάζα, σκουπίδια και εγκαταλελειμμένα και κατεστραμμένα έπιπλα.  Κάτι που έκανε εντύπωση στον Άδωνι Γεωργιάδη που έσπευσε να φωτογραφήσει τους εσωτερικούς χώρους και να αναρτήσει τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

\r\n

\r\n

\r\n

“Παλαιό νοσοκομείο Ρόδου. Έγινε το νέο και εγκαταλείφθηκε στο παλαιό στην Τύχη του”, έγραψε στο Twitter του ο Άδωνις Γεωργιάδης αναρτώντας και τις συγκεκριμένες φωτό. 

\r\n

\r\n

\r\n

Παλαιά έπιπλα, σκόνη, σκουπίδια και εγκατάλειψη στο παλαιό νοσοκομείο Ρόδου που κατέγραψε με το κινητό του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

\r\n

\r\n

Πάντως προς το παρόν δε φαίνεται η κυβέρνηση να διαθέτει τα απαραίτητα κονδύλια για να αξιοποιηθεί άμεσα το παλαιό κτίριο του νοσοκομείου της Ρόδου παρότι σχεδιασμοί υπάρχουν.

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Οι αναρτήσεις του υπουργού Υγείας στο Twitter\r\n\r\nΠηγή:  iatropedia

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts