Τα… Bay View γραφεία της Google

\r\n

Την περασμένη εβδομάδα, η Google παρουσίασε το αρχιτεκτονικό σχέδιο των κεντρικών της γραφείων, όπως τα ονειρεύεται για το μέλλον.

\r\nΠρόκειται για μία μικρή πόλη των 102.200 τετραγωνικών μέτρων περίπου που θα εδρεύει στην άλλη πλευρά της πόλης από εκεί που είναι τα τωρινά γραφεία στο Mountain View της Καλιφόρνια.\r\n

Το σχέδιο που κυκλοφόρησε έχει πολύ υψηλή ανάλυση, επιτρέποντας τη μεγέθυνση σε πολύ μεγάλο βαθμό, ώστε οι χρήστες να μπορούν να το εξερευνήσουν και να πάρουν μία γεύση από τα επόμενα γραφεία του αμερικανικού κολοσσού.

\r\n

Το όνομα του νέου συγκροτήματος εικάζεται να είναι “Bay View” συνδέοντας το παρελθόν με το μέλλον, ενώ ο σχεδιαστής του ονειρεύεται να μπορεί να προσφέρει και διάφορες δραστηριότητες στους υπαλλήλους-θαμώνες, όπως χώρους για τρέξιμο ή ποδηλασία αλλά καιμαθήματα yoga.

\r\nΤο συγκρότημα θα διαθέτει επίσης τον ιδανικό χώρο που θα “αντανακλά το νόημα της ύπαρξης” όπως τονίζεται εμφατικά, ενώ οι υπάλληλοι που δε θα θέλουν να φύγουν, θα έχουν τη δυνατότητα να στήσουν τη σκηνή τους και να μείνουν το βράδυ.\r\n\r\n\r\n\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts