Στις αρχές Νοεμβρίου το νέο X-box

Έρχεται το πολυαναμενόμενο Xbox νέας γενιάς. Η ανακοίνωση του θα γίνει στις 21 Μαϊου 2013, ενώ σύμφωνα με τον Πολ Θόροτ, αναλυτή που ειδικεύεται σε θέματα της Microsoft, η κονσόλα θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο.

\r\n

\r\n

Η Microsoft ειδοποίησε δημοσιογράφους και συντάκτες ειδικού τύπου ότι η παρουσίαση του νέου XBOX 7020 θα γίνει στις 21 Μαΐου 2013.

\r\n

\r\n

\r\n

Στην παρουσίαση θα παραβρεθεί η ομάδα του XBOX με κωδικό όνομα Durango. Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο Xbox θα χρησιμοποιεί την νέα γενιά Kinect 2 που έχει καλύτερες κάμερες και αισθητήρες και μεγαλύτερη ακρίβεια προσφέροντας συναρπαστικές δυνατότητες στους gamers.

\r\n

\r\n

Παράλληλα, το νέο XBOX θα έχει Blu-ray 50GB και θα ενσωματώνεται με καλύτερο τρόπο με την νέα γενιά Windows Phone 8 και Windows 8.

\r\n

\r\n

Όπως προβλέπει ο Θόροτ, η νέα κονσόλα της Microsoft θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με την πρώτη να κοστίζει 499 δολάρια και τη δεύτερη 299, ωστόσο εξηγεί ότι η πιο «φθηνή» έκδοση, θα έρθει με μια μορφή διετούς συνδρομής, προς 10 δολάρια το μήνα, η οποία εν τέλει θα κοστίσει λίγο περισσότερο από την «ακριβή».

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts