Ήρθε ο πελαργός για Πικέ-Σακίρα

Χθες το βράδυ η Σακίρα έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ζεράρ Πικέ. \r\n\r\nΗ Κολομβιανή ποπ σταρ έφτασε στο νοσοκομείο για τον τοκετό με αυτοκίνητο, συνοδευόμενη από τον 25χρονο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.\r\n\r\nΗ διάσημη τραγουδίστρια είχε ζητήσει αφενός το μωρό να γεννηθεί με καισαρική τομή και αφετέρου, σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais, όλη η ιατρική ομάδα που θα την παρακολουθούσε να είναι γυναίκες.\r\n\r\nΑπαίτησε δε από την ιατρική ομάδα να της υποσχεθούν ότι δεν θα μεταφέρουν στα μέσα ενημέρωσης λεπτομέρειες της γέννας.\r\n\r\nΗ ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του Πικέ\r\n\r\n«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη γέννηση του Μίλαν Πικέ Μεμπάρακ, γιο της Σακίρα Μεμπάρακ και του Ζεράρ Πικέ, που γεννήθηκε στις 22 Ιαν. 9:36 μ.μ., στη Βαρκελώνη, Ισπανία.\r\n\r\nΤο όνομα του Μίλαν (προφέρεται MEE-Lahn), σημαίνει «αγαπητέ, αγάπης και ευγενικό στη Σλαβική γλώσσα, στην Αρχαία Ρωμαϊκή, δουλευταράς και στα σανσκριτικά, ενοποίηση“.\r\n\r\nΑκριβώς όπως και ο πατέρας του, το μωρό Μίλαν έγινε μέλος της Μπαρτσελόνα κατά τη γέννηση.\r\n\r\nΤο νοσοκομείο επιβεβαίωσε ότι το πρώτο παιδί του ζευγαριού ζύγιζε περίπου 2 κιλά και 800 γραμμάρια, και τόσο η μητέρα όσο και το παιδί είναι σε άριστη υγεία».\r\n\r\n\r\n

Χθες το βράδυ η Σακίρα έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ζεράρ Πικέ.

\r\n

Η Κολομβιανή ποπ σταρ έφτασε στο νοσοκομείο για τον τοκετό με αυτοκίνητο, συνοδευόμενη από τον 25χρονο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

\r\n

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε ζητήσει αφενός το μωρό να γεννηθεί με καισαρική τομή και αφετέρου, σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais, όλη η ιατρική ομάδα που θα την παρακολουθούσε να είναι γυναίκες.

\r\n

Απαίτησε δε από την ιατρική ομάδα να της υποσχεθούν ότι δεν θα μεταφέρουν στα μέσα ενημέρωσης λεπτομέρειες της γέννας.

\r\n

Η ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του Πικέ

\r\n

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη γέννηση του Μίλαν Πικέ Μεμπάρακ, γιο της Σακίρα Μεμπάρακ και του Ζεράρ Πικέ, που γεννήθηκε στις 22 Ιαν. 9:36 μ.μ., στη Βαρκελώνη, Ισπανία.

\r\n

Το όνομα του Μίλαν (προφέρεται MEE-Lahn), σημαίνει «αγαπητέ, αγάπης και ευγενικό στη Σλαβική γλώσσα, στην Αρχαία Ρωμαϊκή, δουλευταράς και στα σανσκριτικά, ενοποίηση“.

\r\n

Ακριβώς όπως και ο πατέρας του, το μωρό Μίλαν έγινε μέλος της Μπαρτσελόνα κατά τη γέννηση.

\r\n

Το νοσοκομείο επιβεβαίωσε ότι το πρώτο παιδί του ζευγαριού ζύγιζε περίπου 2 κιλά και 800 γραμμάρια, και τόσο η μητέρα όσο και το παιδί είναι σε άριστη υγεία»

\r\n

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts