Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
life

Νέες φωτογραφίες του iPhone 5S

Το βιετναμέζικο site  Tinhte, το οποίο έχει ένα πολύ καλό ρεκόρ στο να μας δείχνει ακριβή mock up επερχόμενων συσκευών την Apple ανάρτησε σήμερα μια σειρά από φωτογραφίες που μας δείχνουν το iPhone 5S και το iPhone 5C.

Νέες φωτογραφίες του iPhone 5S

Το βιετναμέζικο site  Tinhte, το οποίο έχει ένα πολύ καλό ρεκόρ στο να μας δείχνει ακριβή mock up επερχόμενων συσκευών την Apple ανάρτησε σήμερα μια σειρά από φωτογραφίες που μας δείχνουν το iPhone 5S και το iPhone 5C. \r\n\r\nTo site υποστηρίζει πως η πηγή των φωτογραφιών είναι ένας κατασκευαστής accessories  της Apple o PhukienGiare, o οποίος αξίζει να σημειώσουμε ότι πέρυσι είχε παρουσιάσει ακριβή mock up για το iPad Mini πριν την κυκλοφορία του.\r\n\r\nΓια το iPhone 5S ο σχεδιασμός είναι πανομοιότυπος με αυτόν του iPhone 5. Οι περισσότερες φήμες συμβαδίζουν με αυτό το γεγονός.\r\n\r\nΚάνε νέα σύνδεση χωρίς να αλλάξεις αριθμό ή ανανέωση και κέρδισε!\r\n\r\nΣτις φωτογραφίες ξεχωρίζει και η φημολογούμενη 12 megapixel κάμερα με το dual led flash που φέρετε ως ένα από τα μεγάλα χαρακτηριστικά του νέου iPhone.

\r\n

iphone_5s_iphone_5c-20

\r\n

iphone_5s_iphone_5c-5

\r\n

iphone_5s_iphone_5c

\r\n

iphone_5s_iphone_5c-6

\r\n

iphone_5s_iphone_5c-8

\r\n

Για το φημολογούμενο iPhone 5C ή αλλιώς το οικονομικό μοντέλο της Apple τα mock ups απλά έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι έχουμε δει και από προηγούμενες διαρροές μέχρι στιγμής.

\r\n

iphone_5s_iphone_5c-15

\r\n

iphone_5s_iphone_5c-14

\r\n

iphone_5s_iphone_5c-13

\r\n

iphone_5s_iphone_5c-11

\r\n

\r\n

πηγή: appleworldhellas.com

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY