Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
life

Και η Sony προχωράει στη δημιουργία αδιάβροχου smartwatch

Και ξαφνικά ο πόλεμος για τις wearable ηλεκτρονικές συσκευές (δηλαδή αυτές που μπορούν να φορεθούν) φούντωσε με επίκεντρο το Βερολίνο. Μάλλον, φυσιολογικά.

Και η Sony προχωράει στη δημιουργία αδιάβροχου smartwatch

Και ξαφνικά ο πόλεμος για τις wearable ηλεκτρονικές συσκευές (δηλαδή αυτές που μπορούν να φορεθούν) φούντωσε με επίκεντρο το Βερολίνο. Μάλλον, φυσιολογικά. \r\n\r\nΑφενός γιατί στη γερμανική πρωτεύουσα και την IFA χτυπά αυτές τις ημέρες η καρδιά της παγκόσμιας βιομηχανίας των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών και αφετέρου γιατί μια τεράστια αγορά ανοίγεται τα επόμενα χρόνια –οι εκτιμήσεις μόνο για φέτος προβλέπουν συνολικές πωλήσεις ενός εκατομμυρίου τεμαχίων, με τα ρολόγια και τα γυαλιά (βλ. Google) να είναι πιθανότατα το επόμενο πεδίου σκληρού ανταγωνισμού.\r\n\r\n

\r\nH tech σου πλευρά είναι στο you.gr!\r\n

\r\n\r\nΕνα πεδίο στο οποίο θεωρείται βέβαιο ότι τα επόμενα δυο-τρία χρόνια θα δούμε συνέργειες μεγάλων κατασκευαστών από τον χώρο της τεχνολογίας με λαμπερά ονόματα σχεδιαστών και οίκων μόδας.\r\n\r\nΗ Samsung παρουσίασε χθες το δικό της Galaxy Gear, η Apple είναι βέβαιο ότι πολύ σύντομα θα φέρει επί σκηνής το iWatch, η Casio έχει επισημοποιήσει την είσοδο της στην εν λόγω αγορά, αρκετές άλλες μικρότερες εταιρείες έχουν να παρουσιάσουν ήδη ενδιαφέρουσες προτάσεις και η Sony, μεταξύ των πρώτων από τους μεγάλους –είχαν προηγηθεί η LG και η Motorola με συσκευές που μάλλον ήταν πρώιμες για την εποχής τους, φέρνει στο προσκήνιο το δικό της Smartwatch 2, το οποίο είχε παρουσιαστεί στα τέλη Ιουνίου στη Σαγκάη και πρόκειται να κυκλοφορήσει σε μερικές εβδομάδες.\r\n\r\nΤο Smartwatch της Sony είναι ένα αδιάβροχο «έξυπνο» ρολόι, το οποίο μπορεί να συνδεθεί και να συγχρονίσει με οποιοδήποτε ανδροειδές smartphone. Μπορεί να διαχειριστεί τις κλήσεις του τηλεφώνου, τα εισερχόμενα μηνύματα και emails και μέσω μικροεφαρμογών ο χρήστης να βλέπει στην 1,6 ιντσών οθόνη αφής ενημερώσεις από τα social media.\r\n\r\nΣύμφωνα με τη Sony η αυτονομία του μπορεί να φτάσει και τις 40 ώρες. Είναι διαθέσιμο με ελαστικό λουράκι ή μεταλλικό μπρασελέ. Στην Ευρώπη η τιμή του υπολογίζεται στα 179 και 199 ευρώ αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY