Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
life

Απαγορεύθηκε η χρήση των Google Glass στο αυτοκίνητο

Στη Μ. Βρετανία, η χρήση του νέου gadget Google Glass κατά τη διάρκεια της οδήγησης κρίθηκε παράνομη, αρκετό καιρό πριν λανσαριστούν τα πρωτοποριακά γυαλιά της Google στην αγορά.

Απαγορεύθηκε η χρήση των Google Glass στο αυτοκίνητο

Στη Μ. Βρετανία, η χρήση του νέου gadget Google Glass κατά τη διάρκεια της οδήγησης κρίθηκε παράνομη, αρκετό καιρό πριν λανσαριστούν τα πρωτοποριακά γυαλιά της Google στην αγορά.\r\n\r\nΕκπρόσωπος του Υπουργείου Μεταφορών της Μ. Βρετανίας δήλωσε: «Αναμένουμε το λανσάρισμα των Google Glass και είμαστε σε συνεννόηση με την αστυνομία για να εξασφαλίσουμε ότι οι πολίτες δεν θα τα χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Είναι πολύ σημαντικό οι οδηγοί να έχουν την αμέριστη προσοχή τους στο δρόμο και να μην ασχολούνται με δραστηριότητες που δεν θα τους επιτρέπουν να βλέπουν τι συμβαίνει σε αυτόν».\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n

Με κάθε tablet δώρο αδιάβροχη θήκη και το best seller βιβλίο Inferno! Μόνο στο Public.gr!

\r\n\r\nΤο θέμα δεν είναι απλό, αφού το να ενημερώνεται ο οδηγός για τα δρώμενα στο Facebook είναι, προφανώς, επικίνδυνο. Όμως το να προβάλλονται μπροστά του οι οδηγίες του συστήματος πλοήγησης είναι μάλλον πιο βολικό και πιο ασφαλές απ’ ότι σε μια οθόνη στο ταμπλό.\r\n\r\nΠάντως το πρόστιμο για τη χρήση Google Glass από οδηγό στη Μ. Βρετανία πιθανότατα θα φτάνει τις £60 (€69) και θα συνοδεύεται από τρεις βαθμούς στο βρετανικό point system. Το ίδιο, δηλαδή, με τη χρήση κινητού τηλεφώνου.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY