Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
life

Έρχεται το USB διπλής όψεως που λύνει τα χέρια

Έρχεται το USB διπλής όψεως που λύνει τα χέριαΤέλος στο αιώνιο δίλημμα των χρηστών ηλεκτρονικών συσκευών, που προσπαθούν μάταια να συνδέσουν με την... πρώτη το καλώδιο USB με τη συσκευή τους, βάζει το νέο καλώδιο Type-C.

Έρχεται το USB διπλής όψεως που λύνει τα χέρια

Έρχεται το USB διπλής όψεως που λύνει τα χέριαΤέλος στο αιώνιο δίλημμα των χρηστών ηλεκτρονικών συσκευών, που προσπαθούν μάταια να συνδέσουν με την… πρώτη το καλώδιο USB με τη συσκευή τους, βάζει το νέο καλώδιο Type-C.

\r\nΟ λόγος είναι ότι το βύσμα του συγκεκριμένου προϊόντος είναι αναστρέψιμο, δηλαδή συνδέεται με τη συσκευή από όποια πλευρά και εάν επιχειρήσει να το συνδέσει ο χρήστης.\r\n\r\nΟι πράκτορες του ΤΖΑΜΠΑ σε καλούν στην MEDIA MARKT! Γράψου τώρα για να μη χάνεις καμία ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!\r\n\r\nΣύμφωνα με το BBC, ο σχεδιασμός του νέου καλωδίου αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα του 2014, ενώ στην αγορά θα κυκλοφορήσει το 2016.\r\n\r\nΤα πρώτα καλώδια USB κυκλοφόρησαν τη δεκαετία του ’90. Έκτοτε, λίγα πράγματα έχουν αλλάξει αναφορικά με τη χρήση τους.\r\n\r\nΤα πλεονεκτήματα του νέου βύσματος USB είναι ότι θα έχει μικρότερο μέγεθος, θα επιτρέπει τη φόρτιση της συσκευής έως 100 βατ, ενώ η ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων θα φτάνει τα 10 Gbps.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY