Ξόδεψε χιλιάδες δολάρια για να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν (pics-vid)

Τι και αν αρκετές γυναίκες λένε ότι δεν τους αρέσουν οι καμπύλες της Kim Kardashian, η 24χρονη  Claire Leeson δεν έχει την ίδια γνώμη. Μάλιστα, για να μοιάσει με την διάσημη τηλεπερσόνα ξόδευσε  χιλιάδες δολάρια.Η 24χρονη Βρετανίδα αποκάλυψε ότι δαπάνησε περίπου 30.000 δολάρια για εμφυτεύματα στήθους, επιπρόσθετα μαλλιά, σπρέι μαυρίσματος, προϊόντα μακιγιάζ και ρούχα για να γίνει… κλώνος της 33χρονης Kim. Όπως είπε σε τηλεοπτικές της δηλώσεις, η  Claire Leeson ό,τι έκανε το έκανε σε μια προσπάθεια να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, αφού ως έφηβη είχε πέσει θύμα bullying. 

«Πρώτα έκανα λεύκανση στα δόντια μου και μετά ήθελα να ενισχύσω το στήθος μου, δείχνοντας στον χειρουργό μου εικόνες της Kardashian και λέγοντας ότι θέλω να μοιάσω με εκείνην», είπε η 24χρονη, προσθέτοντας ότι μέσα από τα παντελόνια της φορά μια βάση σιλικόνης, ώστε οι γλουτοί της να μοιάζουν με εκείνους της Kim. H Leeson λέει, πάντως, ότι  δεν θα τη φορά για πολύ, καθώς σχεδιάζει να κάνει νέα χειρουργική επέμβαση, αυτή τη φορά για να αυξήσει το μέγεθος τον οπισθίων της, επειδή «δεν πρόκειται ποτέ να είναι τόσο μεγάλα όσο της Kim». 

Η μανία της με την Αμερικανίδα τηλεπερσόνα πηγάζει από την σύγκριση που έκαναν φίλοι της, λέγοντας της ότι μοιάζουν πάρα πολύ. Πού, όμως, βρίσκει τα χρήματα; Η ίδια εξηγεί: «Δουλεύω, αλλά στη δουλειά μου δεν πληρώνουν αρκετά… Έχω χρησιμοποιήσει πιστωτικές κάρτες για να πληρώσω τα πάντα. Έχω μεγάλα χρέη. Λέω ότι θα πάω να τους πληρώσω το συντομότερο μόλις αποκτήσω χρήματα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να γίνω σαν την Kim». 

«Τώρα νιώθω σαν να είμαι ασταμάτητη και δε με αγγίζει τίποτα. Νιώθω ότι κανείς δεν μπορεί να με σταματήσει και ότι μπορώ να κάνω κάτι για τον εαυτό μου. Νιώθω δυνατή… και αισθάνομαι ότι έχω χτίσει την εμπιστοσύνη που χρειάζεται για να αγαπήσω τον εαυτό μου λίγο περισσότερο».\r\n\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=FGU2qMohZhk\r\n\r\nΠηγή: Πρώτο Θέμα

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts