Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Παγκόσμιο σοκ! Τζιχαντιστής αποκεφάλισε δημοσιογράφο! (vids)

Σοκ έχει προκαλέσει ο αποκεφαλισμός του James Foley από τζιχαντιστές του Ισλαμικού κράτους, οι οποίοι μάλιστα ανήρτησαν στο διαδίκτυο το φρικιαστικό βίντεο με την εκτέλεση του Αμερικανού δημοσιογράφου. 

Παγκόσμιο σοκ! Τζιχαντιστής αποκεφάλισε δημοσιογράφο! (vids)

Σοκ έχει προκαλέσει ο αποκεφαλισμός του James Foley από τζιχαντιστές του Ισλαμικού κράτους, οι οποίοι μάλιστα ανήρτησαν στο διαδίκτυο το φρικιαστικό βίντεο με την εκτέλεση του Αμερικανού δημοσιογράφου. \r\n\r\nΤο βίντεο έχει τίτλο “Μήνυμα στην Αμερική” και ένας εκ των εξτρεμιστών εμφανίζεται να αποκεφαλίζει τον Αμερικανό δημοσιογράφο, ο οποίος είχε απαχθεί στη Συρία στις 22 Νοεμβρίου 2012.\r\n\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=KOckTZHiK20\r\n\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=vsrlgUqD70E\r\n\r\nΛίγο πριν εκτελεστεί, ακούγεται να λέει: “Καλώ τους φίλους μου, τα μέλη της οικογένειάς μου και τους αγαπημένους μου να υψώσουν το ανάστημά τους ενάντια στους πραγματικούς μου δολοφόνους: Την κυβέρνηση των ΗΠΑ”, μια δήλωση που πιθανότατα έκανε καθ’ υπαγόρευση των τζιχαντιστών.

\r\nΥπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα το Ισλαμικό Κράτος, η οργάνωση των ακραίων τζιχαντιστών που έχει καταλάβει μεγάλο μέρος του Ιράκ, προειδοποίησε την Ουάσινγκτον ότι θα πλήξει Αμερικανούς «όπου κι αν βρίσκονται» εάν από τις επιδρομές αυτές χτυπηθούν οι μαχητές του.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η οργάνωση εμφανίζεται η φωτογραφία ενός Αμερικανού ο οποίος είχε αποκεφαλιστεί την περίοδο της κατοχής του Ιράκ από τις αμερικανικές δυνάμεις. «Θα σας πνίξουμε όλους στο αίμα», ανέφερε στα αγγλικά η ανακοίνωση που συνόδευε τη φωτογραφία.\r\n\r\nΠηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY