Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Οχτάχρονο αγόρι με ΓΙΓΑΝΤΙΑ χέρια (pics)

Ένας μικρός γίγαντας ζει στην Ινδία. Ο 8χρονος Καλίμ βλέπει τις άκρες των χεριών του να μεγαλώνουν υπερβολικά πολύ σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα του, εξαιτίας μίας σπανιότατης νόσου. 

Οχτάχρονο αγόρι με ΓΙΓΑΝΤΙΑ χέρια (pics)

Ένας μικρός γίγαντας ζει στην Ινδία. Ο 8χρονος Καλίμ βλέπει τις άκρες των χεριών του να μεγαλώνουν υπερβολικά πολύ σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα του, εξαιτίας μίας σπανιότατης νόσου. 

Ο υπερφυσικός Καλίμ στενοχωριέται περισσότερο επειδή δεν μπορεί να πάει σχολείο. Ο λόγος είναι ότι τα υπόλοιπα παιδιά τον αποφεύγουν, λόγω της ιδιομορφίας των χεριών του που είναι πολύ-πολύ μεγαλύτερα από το κεφάλι του. 

Τα γιγαντιαία χέρια του ζυγίζουν τώρα οκτώ κιλά το καθένα (!) , γεγονός που προκαλούσε «χοντρά» πειράγματα στο προαύλιο, μέχρι σημείου εκφοβισμού του Καλίμ. 

Γι’ αυτό και υποχρεώθηκε να μείνει στο σπίτι, αποφεύγοντας, παρά την θέλησή του να επιστρέψει στο σχολείο όπου κάποια φορά έπεσε και θύμα ξυλοδαρμού. 

inner

Ο 8χρονος Ινδός αδυνατεί να κάνει ακόμη και κάποια βασικά πράγματα, π.χ. να δέσει τα κορδόνια των παπουτσιών του ή να πιάσει το πιρούνι για να φάει. 

Και προσθέτει : «Το βρίσκω δύσκολο να βάλω τα ρούχα μου, να κουμπώσω το πουκάμισό μου ή να τραβήξω προς τα πάνω το παντελόνι μου». 

Οι γονείς του Καλίμ προσπαθούν να βρουν ιατρική βοήθεια για το γιο τους, αλλά χρειάζονται πολλά χρήματα, ενώ οι ίδιοι ζουν με μόλις 20 ευρώ το μήνα. 

inner

«Όταν γεννήθηκε το χέρι του ήταν δύο φορές το μέγεθος ενός φυσιολογικού μωρού» λέει η μητέρα Χαλίμα. 

«Αρχικά τα δάχτυλά του ήταν κανονικά, αλλά ξαφνικά άρχισαν γρήγορα να μεγαλώνουν υπερβολικά», θυμάται ο πατέρας Σαμίμ. 

Απογοητευμένος συνεχίζει λέγοντας : «Θέλουμε να τον πάμε στο νοσοκομείο, αλλά τα χρήματα που διαθέτουμε είναι ελάχιστα και αναγκαζόμαστε να ζητιανεύουμε». 

Ένας γιατρός τοπικού νοσοκομείου δήλωσε ότι η αιτία της παραμόρφωσης είναι άγνωστη, αλλά θα μπορούσε να είναι λεμφαγγείωμα. 

Εκτός από γιγαντιαία χέρια, ο Καλίμ είναι κατά τα άλλα υγιής, αν και η αυξημένη πίεση στο καρδιαγγειακό του σύστημα θα μπορούσε ενδεχομένως να μειώσει τη διάρκεια της ζωής του παιδιού.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY