Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Ο πιο σέξι εγκληματίας γίνεται… μοντέλο!

Από κακοποιός… μοντέλο. Ο δρόμος του Τζέρεμι Μικς είχε αρχίσει να προδιαγράφεται από τη στιγμή που όταν συνελήφθη και η αστυνομία του Στόκτον έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του έγινε χαμός στο γυναικείο πληθυσμό.

Ο πιο σέξι εγκληματίας γίνεται… μοντέλο!

Από κακοποιός… μοντέλο. Ο δρόμος του Τζέρεμι Μικς είχε αρχίσει να προδιαγράφεται από τη στιγμή που όταν συνελήφθη και η αστυνομία του Στόκτον έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του έγινε χαμός στο γυναικείο πληθυσμό. \r\n\r\nΟι φαν του φαίνεται πως το είχαν προβλέψει και πλέον ο 30χρονος Αμερικανός έκλεισε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων έναντι 30.000 δολαρίων.

Τελικά το έγκλημα… πληρώνει. Όπως αναφέρει το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο TMZ, ο Μικς υπέγραψε συμφωνία με το Blaze Modelz στο Λος Άντζελες και θα λαμβάνει 30.000 δολάρια, ενώ έχει πλέον και μάνατζερ (-ταλέντων) την Τζίνα Ροντρίγκεζ. Μάλιστα, η τελευταία μιλώντας σε αμερικανικές ιστοσελίδες τόνισε ότι ψάχνει ευκαιρίες σε ριάλιτι σόου για τον πελάτη της, όταν αυτός αποφυλακιστεί. Τότε προφανώς θα μπορέσει να αρχίσει να ασχολείται και με το μόντελινγκ.

Πάντως, ο γυναικείος πληθυσμός και το πρακτορείο πλέον αναμένουν με αγωνία τη δίκη του, όπου φαίνεται ότι η εμφάνιση του θα παίξει σημαντικό ρόλο και στο δικαστήριο με τον δικηγόρο του να ζητά την άδεια να φορέσει πολιτικά και να μην εμφανιστεί με τη στολή της φυλακής. 

Τι και αν είναι κακοποιός και συνελήφθη για οπλοκατοχή και συμμετοχή σε συμμορία, ενώ παλιότερα είχε συλληφθεί για κλοπή και πέρασε δύο χρόνια στη φυλακή; Τελικά φαίνεται πως η… μοίρα του αλλάζει, καθώς ο φακός τον θέλει. Δεν είχαν φτιάξει τυχαία οι φαν του τις φωτογραφίες όπου εμφανιζόταν ως μοντέλο με ρούχα Calvin Klein και Armani.\r\n\r\nΠηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY