Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Κοριτσάκι κόντεψε να πεθάνει, επειδή έτρωγε τα μαλλιά του (pic)

Πριν δέκα χρόνια, η πεντάχρονη τότε Βρετανίδα Millie Wallis, ένα όμορφο κοριτσάκι με μακριά μαλλιά, είχε κάθε μέρα πόνους στο στομάχι.

Κοριτσάκι κόντεψε να πεθάνει, επειδή έτρωγε τα μαλλιά του (pic)

Πριν δέκα χρόνια, η πεντάχρονη τότε Βρετανίδα Millie Wallis, ένα όμορφο κοριτσάκι με μακριά μαλλιά, είχε κάθε μέρα πόνους στο στομάχι. \r\n\r\nΗ μητέρα της Λίζα φοβήθηκε ότι η μικρή θα μπορούσε να είχε όγκο στο στομάχι και επισκέφθηκε τον γιατρό τους, ο οποίος έδωσε στο παιδί φαρμακευτική αγωγή για δυσκοιλιότητα.



Η Millie όμως χειροτέρευε, δεν είχε όρεξη να φάει και αδυνάτιζε καθημερινά. Οι γονείς της απελπισμένοι ότι το παιδί τους έχει κάτι σοβαρό την πήγαν στο νοσοκομείο Victoria Hospital στο Blackpool, όπου η Millie υπεβλήθη σε ενδοσκοπική εξέταση. Έκπληκτοι οι γιατροί βρήκαν στο στομάχι του παιδιού έναν τεράστιο όγκο από τα μαλλιά της και ενημέρωσαν τους γονείς ότι η μικρή έπασχε από το σπάνιο «σύνδρομο της Ραπουνζέλ».

Το «σύνδρομο της Ραπουνζέλ» που αποκαλείται και «τριχοφαγία», είναι μια σπάνια ασθένεια από την οποία νοσούν 27 άτομα στον κόσμο! Είναι η συνήθεια να βάζει κανείς τα μαλλιά του στο στόμα, να τα μασάει σαν τσίχλα και να τα τρώει, αλλά θα μπορούσε να εξελιχθεί σε σοβαρή ασθένεια και να οδηγήσει ακόμα και στον θάνατο. Επειδή δεν γίνεται πέψη των μαλλιών αυτά συσσωρεύονται μέσα στο στομάχι και επεκτείνονται προς τα έντερα. Αυτό ακριβώς έπαθε και η μικρή Millie η οποία υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί ο όγκος με τις τρίχες από το στομάχι της, που είχε μέγεθος μπάλας του ράγκμπι. Στη συνέχεια η μητέρα της φρόντισε να της κόψει τα πλούσια μακριά μαλλιά της.



Σήμερα, πέντε χρόνια μετά την επέμβαση η μητέρα της Millie δηλώνει ότι η μικρή δεν τρώει πια τα μαλλιά της, επειδή δεν θέλει να ξαναπάει στο νοσοκομείο. Η μητέρα της αναφέρει ότι έβλεπε την Millie να τρώει τα μαλλιά της, αλλά δεν φαντάστηκε ποτέ το μέγεθος του προβλήματος που θα αντιμετώπιζε το παιδί της. Η ίδια είπε: «Η Millie δεν είναι πλέον Ραπουνζέλ, αλλά εξακολουθεί να είναι η πριγκίπισσά μου».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY