Η κοντύτερη γυναίκα στον κόσμο (video)

Το ύψος της Γιοτί Άμγιε κατατάσσει την 21χρονη Ινδή ως την κοντύτερη γυναίκα στον πλανήτη, βάσει των μετρήσεων του Βιβλίου των Ρεκόρ Γκίνες. Αυτές τις μέρες η μικροσκοπική Γιοτί συμμετέχει σε πρόβες για να εμφανισθεί στην αμερικανική τηλεόραση. 

Η γυναίκα-μινιόν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους υπευθύνους της δημοφιλέστατης στις ΗΠΑ εκπομπής «American Horror Story». 

Πρόκειται για την τελευταία «μεταγραφή» του τηλεοπτικού σόου, την οποία ανακοίνωσε ο επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος Ράιαν Μέρφι στο Twitter. 

inner 

Ο Μέρφι «ανέβασε» μία φωτογραφία που δείχνει την Γιοτί των 60 εκατοστών να ποζάρει μαζί με την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Τζέσικα Λανγκ. 

«Βλέπετε την Τζέσικα και το νεότερο μέλος του καστ, Γιοτί Αμζέ … την μικρότερη γυναίκα του κόσμου», ήταν το συνοδευτικό σχόλιο. 
Η γεννημένη το 1993 στην Ινδία θεωρείται η πλέον μικροσκοπική θηλυκή ύπαρξη παγκοσμίως από τις σχετικές με τα ρεκόρ βίβλους Γκίνες και Λίμκα. 

Το περιορισμένο ύψος της 21χρονης Γιοτί οφείλεται σε μία ανωμαλία της σωματικής ανάπτυξης που επιστημονικά ονομάζεται achondroplasia (αχονδροπλασία). 

Ο χώρος του θεάματος δεν είναι ξένος για την Αμζέ. Το 2009 πρωταγωνίστησε στο ντοκιμαντέρ «Body Shock: Two Foot High Teen». 

Η νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρει το «American Horror Story» στην Πολιτεία της Φλόριντα, στην πόλη Jupiter –Δίας, η οποία φημίζεται για το τσίρκο που παραδοσιακά φιλοξενεί από το 1950. 

Δείτε σχετικό video 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts