Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Aπαγχονισμό «δείχνει» η νεκροψία του Μπερεζόφκσι

Η αυτοψία που διενεργήθηκε στο σώμα του Ρώσου αντιφρονούντα, Μπόρις Μπερεζόφσκι, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε περιοχή της νότιας Αγγλίας, αποκάλυψε ότι ίσως ο θάνατος του να οφείλεται σε απαγχονισμό, ανέφερε τη Δευτέρα πηγή της βρετανικής αστυνομίας.

Aπαγχονισμό «δείχνει» η νεκροψία του Μπερεζόφκσι
Η αυτοψία που διενεργήθηκε στο σώμα του Ρώσου αντιφρονούντα, Μπόρις Μπερεζόφσκι, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε περιοχή της νότιας Αγγλίας, αποκάλυψε ότι ίσως ο θάνατος του να οφείλεται σε απαγχονισμό, ανέφερε τη Δευτέρα πηγή της βρετανικής αστυνομίας.\r\nΔιαβάστε την ιστορία: Έχασα 16 κιλά σε 4 εβδομάδες!

\r\n

\r\n

«Μια αυτοψία πραγματοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα) στο πτώμα του 67χρονου Ρώσου υπηκόου Μπόρις Μπερεζόφσκι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το Σάββατο στο σπίτι του στο Άσκοτ (νότια Αγγλία)», αναφέρεται σε σχετική δήλωση της αστυνομίας.

\r\n

\r\n

«Τα αποτελέσματα της αυτοψίας που διενεργήθηκαν από έναν παθολόγο του υπουργείου Εσωτερικών αποκάλυψαν ότι τα αίτια του θανάτου σχετίζονται με απαγχονισμό. Το θύμα δεν είχε σημάδια πάλης πριν από το θάνατό του» σημειώνει η σχετική αστυνομική δήλωση.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY