Περούκες για… μωρά (pics)

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, μία εταιρεία στη Νέα Υόρκη είχε τη φαεινή ιδέα να φτιάξει ένα παιδικό αξεσουάρ, διαφορετικό απ΄ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα: περούκες για μωρά.

\r\n

Στο ηλεκτρονικό της κατάστημα “baby bangs.com”, η εταιρεία πωλεί περούκες για μωρά άνω των εννέα μηνών.\r\n\r\nΟι βρεφικές περούκες απευθύνονται σε μαμάδες και μπαμπάδες που δεν αντέχουν να βλέπουν τα τέκνα τους καραφλά.\r\n\r\nΑγόρασε για το καλοκαίρι 1 βιβλίο μόνο με 6,70€ και πάρε άλλο ένα δώρο!\r\n\r\nΟι ενδιαφερόμενοι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, μπορούν να προμηθευτούν περούκες σε διάφορα χρώματα και σχέδια και για τα δύο φύλα.\r\n\r\nΠολλές μάλιστα απ΄αυτές που προορίζονται για κοριτσάκια,  διαθέτουν και μία κορδέλα που κοσμεί τα ψεύτικα μαλλιά. Το κόστος της κάθε περούκας ξεκινάει από 22 ευρώ και ανεβαίνει ανάλογα με το είδος της τρίχας της περούκας.

\r\n

\r\n

Η νέα τρέλα των Αμερικανών έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στο Διαδίκτυο. Ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί από μηνύματα γονέων που διαμαρτύρονται για το νέο παιδικό αξεσουάρ.

\r\n

\r\n

“Τα μωρά είναι αξιολάτρευτα ακριβώς επειδή τα κεφαλάκια τους δεν έχουν πολλές τρίχες”, υποστηρίζει μία μητέρα.

\r\n

“Τα βρέφη είναι φυσιολογικό να μην έχουν μαλλιά ή απλά να έχουν λίγες τρίχες. Το να βάζουμε με τη φύση δεν είναι κι ό,τι καλύτερο”, υποστηρίζει μία άλλη μητέρα.

\r\n

“Μέχρι τώρα που δεν είχαμε παιδικές περούκες, είχαμε πρόβλημα με την ανατροφή των παιδιών μας”, λέει άλλη μαμά.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts