Κίνα: Έσωσαν μωρό από σωλήνα αποχέτευσης! (vid)

Φρίκη προκαλεί η είδηση με νεογέννητο βρέφος στην Κίνα, που βρέθηκε εγκλωβισμένο σε σωλήνα αποχέτευσης.

\r\n

Οι διασώστες βρήκαν το μικρό αγοράκι ακριβώς κάτω από μία τουαλέτα, σε κτίριο της εύπορης επαρχίας Zhejiang, μετά από καταγγελίες των ενοίκων που άκουσαν το κλάμα του μωρού.

\r\n

Η υγεία του βρέφους παραμένει σε σταθερή κατάσταση, ενώ οι αρχές αναζητούν τους γονείς του, εξετάζοντας παράλληλα την περίπτωση της ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης. Πληροφορίες θέλουν το μωρό να έχει ονομαστεί Νο 59 – από τον αριθμό της θερμοκοιτίδας του.
\r\n
\r\nΤα καλύτερα εστιατόρια στο πιάτο σου με έκπτωση έως 50%
!

\r\n

Το περιστατικό, αν και δεν είναι καινοφανές στην Κίνα, έχει προκαλέσει την οργή της κοινής γνώμης, ιδίως μέσω του Διαδικτύου.

\r\n

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μάλιστα, πολλοί χρήστες πέρα από την οργή τους, εκφράζουν και την επιθυμία τους να τιμωρηθούν σκληρά οι υπαίτιοι.

\r\n

Σημειώνεται όμως, ότι πολύ συχνά γίνονται καταγγελίες στα κινεζικά μέσα για εγκαταλείψεις βρεφών, ακόμη και λίγο μετά τη γέννησή τους.

\r\n

Η κατάσταση αυτή αποδίδεται είτε σε νεαρές μητέρες που δε γνώριζαν ότι ήταν έγκυοι είτε στη γέννηση ενός ανεπιθύμητου κοριτσιού (σε μία κοινωνία που δίνει μεγαλύτερη αξία στα αγόρια) ή ακόμη, στον αυστηρούς κανόνες οικογενειακού προγραμματισμού της Κίνας που αποθαρρύνουν αυστηρά το δεύτερο παιδί.

\r\n

Δείτε το βίντεο

\r\n

http://youtu.be/Z1xc1lfAzyQ

\r\n

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts