Η Beyonce στην τελετή ορκωμοσίας του Ομπάμα

\r\n

H αγαπημένη τραγουδίστρια της Αμερικής, όπως ανακοινώθηκε, προσκλήθηκε να τραγουδήσει στην 57η τελετή της ορκομωσίας του Προέδρου Ομπάμα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο των Η.Π.Α. 

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Η σούπερ σταρ και προσωπική φίλη της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, είχε στηρίξει άλλωστε πολύ ένθερμα την προεκλογική εκστρατεία του Μπαράκ Ομπάμα για την επανεκλογή του.

\r\n

\r\n

\r\n

Στη σκηνή που θα στηθεί μπροστά από τον Λευκό Οίκο θα εμφανιστεί και η τραγουδίστρια Kelly Clarkson, η οποία θα ερμηνεύσει το αμερικανικό πατριωτικό κομμάτι “My Country ‘Tis of Thee”, γνωστό και ως “America”, το οποίο έχει την ίδια μελωδία με τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ.

\r\n

\r\n

\r\n

Επίσης, ο πέντε φορές βραβευμένος με Grammy James Taylor θα τραγουδήσει το κομμάτι “America the Beautiful”, ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

\r\n

\r\n

\r\n

Σύμφωνα με το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, η τελετή είναι προγραμματισμένη κάθε τέσσερα χρόνια στις 20 Ιανουαρίου, αλλά επειδή συμπίπτει να είναι Κυριακή, η τελετή θα γίνει την επόμενη μέρα και πάλι βάσει συνταγματικής εντολής. Έτσι, στις 21 Ιανουαρίου, θα γίνει η δημόσια τελετή, η καθιερωμένη παρέλαση και άλλες εκδηλώσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts