Η Μέρκελ έγινε… application!

Απίστευτο; Όχι στα χρόνια της τεχνολογίας και των social media. Μάλιστα, η Άνγκελα Μέρκελ έγινε application για smartphones ενόψει των εκλογών στη Γερμανία.\r\n\r\nΕίναι αν μη τι άλλο ένας ευφάνταστος και πρωτότυπος τρόπος να έρθει η καγκελάριος ακόμη πιο κοντά στους ψηφοφόρους της.\r\n\r\nΟι κάτοχοι smartphones που έχουν κατεβάσει το merkel-app δεν έχουν παρά να το στρέψουν σε μια αφίσα της καγκελαρίου. Μη βιαστείτε να σκεφτείτε «πυρ!». Άλλο είναι το θέμα!\r\n\r\nΚάνε νέα σύνδεση χωρίς να αλλάξεις αριθμό ή ανανέωση και κέρδισε!\r\n\r\nΜέσω του app μπορούν να «αποκρυπτογραφούν» τα μηνύματα της καγκελαρίου. Και να βλέπουν video με την Άνγκελα Μέρκελ.

\r\n

Ιδού τη βρίσκει ο χρήστης όταν επιχειρεί να κατεβάσει το app της Άνγκελα Μέρκελ \r\nΙδού τη βρίσκει ο χρήστης όταν επιχειρεί να κατεβάσει το app της Άνγκελα Μέρκελ

\r\n

Φοράει κόκκινο σακάκι και σκούρο καφέ κολιέ (αυτή τη φορά δεν επέλεξε εκείνο με τα χρώματα της γερμανικής σημαίας). Και στέλνει μήνυμα: «Γεια σας και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Στις 22 Σεπτεμβρίου μπορείτε να αποφασίσετε για το δικό σας μέλλον και το μέλλον της χώρας μας. Μαζί μπορούμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts