Δεκατριάχρονη έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 29 άνδρες!

Οργή και θυμό στην γείτονος χώρα Τουρκία έχει προκαλέσει το δημοσίευμα της τουρκικής Μιλιέτ σύμφωνα το οποίο αποκαλύπτει ότι μία 13χρονη από το Γκιολτσούκ της Τουρκίας, έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 29 άνδρες, εκ των οποίων και ένας αστυνομικός.

\r\n

\r\n

\r\n

Η ιστορία ξεκίνησε να βγαίνει στο φως της δημοσιότητας χάρη στην πρωτοβουλία της καθηγήτριας της και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες. Το νεαρό κορίτσι, το οποίο φοβόταν να μιλήσει για την επίθεση καθώς δεχόταν απειλές από τους βιαστές της, βρίσκεται υπό ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς.

\r\n

\r\n

\r\n

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη λίγες εβδομάδες μετά την ανάλογη υπόθεση ομαδικού βιασμού 12χρονης από 26 άνδρες στην περιοχή Μαρντίν της Τουρκίας.

\r\n

\r\n

Σύμφωνα, μάλιστα, με έρευνες οι σεξουαλικές επιθέσεις έχουν αυξηθεί κατά 400% στην χώρα τα τελευταία δέκα χρόνια. Το 2011 καταγράφηκαν 33.000 καταγγελίες επιθέσεων, ενώ το 2008 είχαν καταγραφεί 8.000. Ωστόσο, όπως φαίνεται η τουρκική δικαιοσύνη θυμίζει…Ινδία, μια και οι 23 από τους 26 άνδρες που είχαν συλληφθεί για τον βιασμό της 12χρονης αφέθησαν ελεύθεροι μέχρι να ξεκινήσει η δίκη.

\r\n

\r\n

Το κορίτσι, μάλιστα, έγραψε επιστολή στον υπουργό Δικαιοσύνης λέγοντας του: «Δεν έχετε κόρη; Τι θα κάνατε αν η κόρη σας πάθαινε αυτό που έπαθα εγώ; Όλοι οι ένοχοι είναι ελεύθεροι. Τι θα απογίνω;»

\r\n

\r\n

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο καταδίκασε τους 23 ενόχους σε ποινή φυλάκισης από ένα έως έξι χρόνια, καθώς οι ένοχοι υποστήριξαν ότι η ανήλικη είχε συναινέσει στην σεξουαλική επαφή. Ωστόσο, το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε την απόφαση αυτή και έδωσε εντολή για επανάληψη της δίκης.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts