Βρέθηκε το μοιραίο αεροσκάφος του Μισσόνι (vid)

Ένα μικρό αεροπλάνο που μετέφερε τον διάσημο Ιταλό σχεδιαστή μόδας  Vittorio Missoni και εξαφανίστηκε πριν 6 μήνες, βρέθηκε σήμερα στα ανοικτά των ακτών της Βενεζουέλας, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της χώρας.

\r\n

Το αεροσκάφος εξαφανίστηκε στις 4 Ιανουαρίου, ενώ μετέφερε τον Missoni, τη σύζυγό του (το ζευγάρι στη φωτογραφία) και άλλους τέσσερις επιβάτες από από ένα θέρετρο  του αρχιπελάγους Los Roques, στο διεθνές αεροδρόμιο του Καράκας, περίπου 90 μίλια μακριά.

\r\n

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης, οι αρχές της Βενεζουέλας είχαν ξεκινήσει εντατικές προσπάθειες αναζήτησης του αεροσκάφους με ελικόπτερα, σκάφη και δύτες του λιμενικού, “χτενίζοντας” την περιοχή.

\r\n

Τελικά, τα συντρίμμια του μικρού αεροπλάνου εντοπίστηκαν βόρεια του Key Carenero, στο αρχιπέλαγος του Los Roques από το ωκεανογραφικό πλοίο Deep Sea και τώρα όλοι περιμένουν τις απαντήσεις για τα αίτια της μοιραίας πτήσης, στο μαύρο κουτί του αεροσκάφους.

\r\n

Ένα μήνα μετά την εξαφάνιση του αεροπλάνου, η Corriere Della Sera έγραψε ότι ένας Γερμανός τουρίστας ανακάλυψε μια τσάντα kite-surf από το αεροπλάνο σε βράχια της νήσου Κουρασάο, περίπου 125 μίλια από το Λος Ρόκες, στις 10 Ιανουαρίου.

\r\n

Η τσάντα που βρέθηκε ανέφερε το όνομα του ιδιοκτήτη Τζιόρτζιο Νέρι , ο οποίος ήταν στην πτήση που έφυγε από το Λος Ρόκες με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Missoni στις 4 Ιανουαρίου.

\r\n

Η οικογένεια Missoni ωστόσο δεν βρέθηκε στο σημείο αλλά ούτε και οι σωροί των επιβατών έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα.

\r\n

Στις αρχές Μαΐου, λίγους μήνες μετά την εξαφάνιση του γιου του, πέθανε ο Otavio Missoni.

\r\n

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r1zdqr-PSMY

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts