Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Προσπάθησε να πουλήσει το παιδί της στο Facebook για …113 ευρώ!

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι μια 18χρονη κοπέλα από την Χιλή προσπάθησε να πουλήσει το νεογέννητο μωρό της μέσω... facebook και μάλιστα για 113 ευρώ!

Προσπάθησε να πουλήσει το παιδί της στο Facebook για …113 ευρώ!
Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι μια 18χρονη κοπέλα από την Χιλή προσπάθησε να πουλήσει το νεογέννητο μωρό της μέσω… facebook και μάλιστα για 113 ευρώ!

\r\n

\r\n\r\nΗ Veronica Carrera Chaparro συνελήφθη μαζί με την αδελφή της και την μητέρα της, οι οποίες την βοήθησαν με την «πώληση» του μωρού τον Νοέμβριο.\r\n\r\nΗ 18χρονη ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος τον περασμένο Φεβρουάριο. Αμέσως ανακοίνωσε τα νέα στον σύντροφό της και τον ικέτεψε να μην πει κουβέντα στην οικογένειά της για την εγκυμοσύνη της. Όμως εκείνος δεν της έκανε τη χάρη.\r\n\r\nΣυγκρίνετε εύκολα την ασφαλιστική αγορά και κερδίστε!\r\n\r\nΣύμφωνα με τις αρχές, η 42χρονη μητέρα της Αngela Chaparro και η 24χρονη αδελφή της Daniela Perez όταν έμαθαν ότι η Veronica σε λίγους μήνες θα γινόταν μητέρα της έδωσαν τρεις επιλογές: Ή να το πουλήσει, ή να κάνει έκτρωση ή να το δώσει για υιοθεσία.\r\n\r\nΤο αγέννητο βρέφος μπήκε έτσι σε αγγελία στο facebook και άμεσα έδειξε ενδιαφέρον μια οικογένεια από την πόλη Concepcion της Χιλή.\r\n\r\nΑν και οι δύο πλευρές δεν τα «έβρισκαν» στην τιμή τελικά το μωρό πουλήθηκε μετά τη γέννησή του για 60.000 πέσος, δηλαδή 113 δολάρια.\r\n\r\n

\r\n 

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY