Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Πάρτι με… τηγανιτές πατάτες!

\r\nΒαρεθήκατε τα κλασικά πάρτυ – συγκεντρώσεις που έχουν απλά χορό, ποτό, αστεία, κέφι;

Πάρτι με… τηγανιτές πατάτες!
\r\n

Βαρεθήκατε τα κλασικά πάρτυ – συγκεντρώσεις που έχουν απλά χορό, ποτό, αστεία, κέφι;\r\nΟι Καλύτερες Προσφορές και Κουπόνια Απευθείας στο Email σου!\r\n\r\n\r\nΗ νέα τάση που κερδίζει έδαφος σε όλο τον κόσμο είναι τα τρελά πάρτυ με… τηγανιτές πατάτες!

\r\n

Όχι δεν εννοούμε ότι στα πάρτι αυτά το μενού περιλαμβάνει αποκλειστικά τηγανιτές πατάτες. Αλλά ότι οι πατάτες γίνονται το επίκεντρο του πάρτι. Ένα τέτοιο πάρτι έχει περίπου ως εξής: μια παρέα μαζεύεται – συνήθως- σε ένα fast- food, παραγγέλνει πολλές (πολλές όμως) μερίδες τηγανιτές πατάτες και κάνει με αυτές ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.\r\n\r\nΣυνήθως δε, έτσι για την οπτική απόλαυση του πράγματος, αδειάζουν όλες τις πατάτες σε δίσκους ή και ένα ολόκληρο τραπέζι ή όποια άλλη επιφάνεια προσφέρεται, τους βάζουν κέτσαπ, μουστάρδες, τις τρώνε με το στόμα χωρίς χέρια και πιρούνια μέχρι κορεσμού ή βουτούν μέσα σε αυτές ή τις πετούν στο δρόμο ή… ό, τι άλλο ευφάνταστο τους έρθει στο μυαλό.

\r\n

\r\n

Η νέα αυτή τρέλα σαρώνει κυρίως τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα αλλά έχει fans και αλλού στον κόσμο.

\r\n

\r\n

Μάλιστα πολύ συχνά, έχουν γίνει ακόμη και καταγγελίες από πελάτες ή υπαλλήλους fast- food καθώς οι συμμετέχοντες στα… πάρτι δημιουργούν πολύ θόρυβο και άλλες ενοχλητικές συμπεριφορές. Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα μιας παρέας από τη Νότιο Κορέα που παράγγειλαν σε γνωστή αλυσίδα fast- food πατάτες αξίας 250 δολαρίων (!) και κατόπιν ζήτησαν από τον υπάλληλο να τις πετάξει στο δρόμο για να το διασκεδάσουν…

\r\n

Φαίνεται πως σε αυτά τα πάρτι κορεσμένα λιπαρά και ευφυΐα βρίσκονται σε αντιστρόφως ανάλογη σχέση…

\r\n\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY