Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ξανθιά Αυστραλή είναι ο νέος έρωτας του Έντι Μέρφι (pics)

Έγινε γνωστός μέσα από τους αστείους ρόλους του σε κωμωδίες, όπως ο "Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς" και "Δάσκαλος για κλάματα", ενώ το 2006 ήταν υποψήφιος για πρώτη φορά στα Όσκαρ για την ταινία "Dreamgirls".

Ξανθιά Αυστραλή είναι ο νέος έρωτας του Έντι Μέρφι (pics)

Έγινε γνωστός μέσα από τους αστείους ρόλους του σε κωμωδίες, όπως ο “Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς” και “Δάσκαλος για κλάματα”, ενώ το 2006 ήταν υποψήφιος για πρώτη φορά στα Όσκαρ για την ταινία “Dreamgirls”.

\r\nΟ Έντι Μέρφι, που συνεχίζει εδώ και 37 χρόνια να βρίσκεται στα φώτα του Χόλιγουντ, έχει βρει τον έρωτα στην αγκαλιά… εντυπωσιακής ξανθιάς Αυστραλής.\r\n

\r\n

Το μοντέλο Πέιτζ Μπούτσερ εθεάθη να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στα γαλαζοπράσινα νερά της Χαβάη. Φορώντας ένα μπλε μικροσκοπικό μπικίνι, που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο κορμί της η 33χρονη έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη, ενώ ο φακός τη συνέλαβε να ρεμβάζει στο πλευρό του αγαπημένου της, στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διαμένουν.

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Να σημειωθεί πως ο Μέρφι έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, ενώ υπήρξε ζευγάρι και με τη Μέλανι Μπράουν το πρώην μέλος των Spice Girls, με την οποία έχει μία κόρη.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY