Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Νέο ροζ σκάνδαλο με ασυγκράτητη δήμαρχο (vids)

Απατούσε τον άνδρα της μόνο που δεν το έμαθε μόνο αυτός αλλά ολόκληρο το Βέλγιο και όχι μόνο. Ο λόγος για την αναπληρώτρια δήμαρχο Els Uytterhoeven της μικρής πόλης Hoeilaart. Η... παθιάρα δήμαρχος συνελήφθη στα πράσα να ερωτοτροπεί με μέλος πολιτικού κόμματος μέσα στο ιστορικό κτήριο που στεγάζεται το Δημαρχείο.

Νέο ροζ σκάνδαλο με ασυγκράτητη δήμαρχο (vids)

Απατούσε τον άνδρα της μόνο που δεν το έμαθε μόνο αυτός αλλά ολόκληρο το Βέλγιο και όχι μόνο. Ο λόγος για την αναπληρώτρια δήμαρχο Els Uytterhoeven της μικρής πόλης Hoeilaart. Η… παθιάρα δήμαρχος συνελήφθη στα πράσα να ερωτοτροπεί με μέλος πολιτικού κόμματος μέσα στο ιστορικό κτήριο που στεγάζεται το Δημαρχείο.

\r\nΤο… ερωτικό σκηνικό κατέγραψε φακός ιδιώτη και όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο έχει κάνει μέσω του Διαδικτύου το γύρο του κόσμου. Μάλιστα τη στιγμή της απόλαυσης η άτακτη δήμαρχος αντελήφθη την παρουσία του… αδιάκριτου κάμεραμαν και ο διάλογος που ακουλούθησε ήταν απολαυστικός:\r\n\r\nΔες δωρεάν TVonline!\r\n\r\n-«Τι κάνεις εσύ εδώ;», φαίνεται να λέει. «Είμαι η Δήμαρχος της πόλης».\r\n-Απάντηση: «Οχι δεν είσαι εσύ η Δήμαρχος. Εσύ να μου πεις τι κάνεις εδώ».\r\n-Δήμαρχος: «Σου είπα, είμαι η Δήμαρχος».\r\n-«Ναι φυσικά. Και τι κάνεις εδώ στις 2 το βράδυ;».\r\n-Δήμαρχος: «Μπορώ να μάθω το όνομα σου; Θέλω να δω την ταυτότητα σου!».\r\n-«Δεν έχεις κανένα δικαίωμα, δεν είσαι αστυνομικός».\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S9FoiahTpVI\r\n\r\nΗ Els Uytterhoeven αναπλήρωνε τις τελευταίες ημέρες τον δήμαρχο της πόλης Tim Vandenput, ο οποίος απουσιάζει σε διακοπές και το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 15ης Ιουλίου στο κάστρο του 15ου αιώνα στο οποίο «φιλοξενείται» η Δημοτική Αρχή της πόλης.\r\n\r\nΤο έχει το… Βέλγιο\r\nΥπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο του 2011, μια άλλη βελγίδα δήμαρχος είχε αναστατώσει τη χώρα με τις ερωτικές της περιπέτειες. Τότε η Ilse Uyttersprot, δήμαρχος της βελγικής πόλης Ααλστ είχε αποφασίσει να κάνει σεξ με τον φίλο της στην κορυφή ενός πύργου. Και είχε καταγραφεί – και εκείνη – σε βίντεο.\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_Zx_7jGYudM

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY