Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Λαγκάρντ προς Σαρκοζί: «Χρησιμοποίησε με για να σε υπηρετήσω»

\r\nΜια επιστολή που υπογράφει με "τεράστιο θαυμασμό" είχε στείλει η Κριστίν Λαγκάρντ προς τον τότε πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί. Η επιστολή φαίνεται πως είχε σταλεί όταν η τώρα σιδηρά κυρία του ΔΝΤ ήταν υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας.

Λαγκάρντ προς Σαρκοζί: «Χρησιμοποίησε με για να σε υπηρετήσω»
\r\n

Μια επιστολή που υπογράφει με “τεράστιο θαυμασμό” είχε στείλει η Κριστίν Λαγκάρντ προς τον τότε πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί. Η επιστολή φαίνεται πως είχε σταλεί όταν η τώρα σιδηρά κυρία του ΔΝΤ ήταν υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας.\r\n\r\nΗ επιστολή είναι χειρόγραφη και σύμφωνα με την εφημερίδα Le Monde που τη δημοσιεύει βρέθηκε στο πλαίσιο των ερευνών στο διαμέρισμα της επικεφαλής του ΔΝΤ για το Σκάνδαλο Ταπί.\r\n\r\nΗ κα Λαγκάρντ ζητά από τον κ. Σαρκοζί να τον “υπηρετήσει”, να τη “χρησιμοποιήσει για όσο θέλει” και του εξηγεί ότι δεν έχει προσωπικές “πολιτικές φιλοδοξίες”.

\r\n

Δείτε την επιστολή

\r\n

“Αγαπητέ Νικολά, πολύ σύντομα και με σεβασμό

\r\n

1) Είμαι στο πλευρό σου για να υπηρετήσω εσένα και τα σχέδιά σου για τη Γαλλία

\r\n

2) Έκανα το καλύτερο που μπορούσα και κάποιες φορές μπορεί να απέτυχα. Σου ζητώ συγγνώμη

\r\n

3) Δεν έχω προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες και δεν έχω την επιθυμία να γίνω μια φιλόδοξη δουλοπρεπής όπως πολλοί από αυτούς που σε περιτριγυρίζουν, των οποίων η αφοσίωση συχνά είναι πρόσφατη και μικρή σε διάρκεια

\r\n

4) Χρησιμοποίησέ με για όσο χρόνο σε βολεύει και εξυπηρετεί την δράση σου και το ”casting” σου

\r\n

5) Αν με χρησιμοποιήσεις, σε έχω ανάγκη για καθοδήγηση και υποστήριξη, χωρίς καθοδήγηση κινδυνεύω να είμαι αναποτελεσματική, χωρίς υποστήριξη κινδυνεύω να μην είμαι αρκετά αξιόπιστη.

\r\n

Με τεράστιο θαυμασμό Κριστίν Λ.”

\r\n\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY