Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Η Μέρκελ και ο Ολάντ τρώνε αγκαλιά πρωινό (pics)

Με κοινό εξώφυλλο, τίτλο μισό στα γερμανικά και μισό στα γαλλικά και με τους...ηγέτες των χωρών να παίρνουν μαζί ένα τρυφερό πρωινό, θα κυκλοφορήσουν το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου, το ένθετο “Μ” της γαλλικής Le Monde και το γερμανικό περιοδικό Die Zeit Magazine, της ομώνυμης εφημερίδας.

Η Μέρκελ και ο Ολάντ τρώνε αγκαλιά πρωινό (pics)

Με κοινό εξώφυλλο, τίτλο μισό στα γερμανικά και μισό στα γαλλικά και με τους…ηγέτες των χωρών να παίρνουν μαζί ένα τρυφερό πρωινό, θα κυκλοφορήσουν το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου, το ένθετο “Μ” της γαλλικής Le Monde και το γερμανικό περιοδικό Die Zeit Magazine, της ομώνυμης εφημερίδας. \r\n\r\nTo “ζευγάρι” ξαπλωμένο αγκαλιά στο κρεββάτι, παίρνει πρωινό. Ο Φρανσουά Ολάντ ταΐζει στο στόμα την Άγκελα Μέρκελ κρουασάν. Το πρωινό περιλαμβάνει ένα ποτήρι πορτοκαλάδα, δύο μπανάνες ένα μήλο και μπρέτσελ.\r\n\r\nΤο πρωινό είναι λιτό για τα γαλλικά δεδομένα και ίσως αυτό να αποτελεί συμβολισμό για της, γερμανικής έμπνευσης, λιτότητα που επικρατεί σε όλη την Ευρώπη.\r\n\r\nΣτο δίσκο του πρωινού βρίσκεται ένα ποτήρι με νερό, μέσα στο οποίο είναι τοποθετημένο το κινητό της Μέρκελ, προφανώς για να μην τους “ενοχλεί” η Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών.

\r\n

\r\n

Σε μία δεύτερη φωτογραφία, με φόντο το τζάκι, η καγκελάριος φαίνεται να είναι μεθυσμένη, με ένα ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι της, στην αγκαλιά του Γάλλου προέδρου.

\r\n

\r\n

Φυσικά πρόκειται για σωσίες των δύο ηγετών, οι οποίοι επιστρατεύτηκαν από τα δύο έντυπα, σε μία προσπάθειά τους να καταγραφεί το πάγωμα των μεταξύ τους σχέσεων, αφού οι δύο χώρες διανύουν μία περίοδο ψυχρότητας.\r\n\r\nΟ τίτλος του θέματος είναι: “Ich liebe dich, moi non plus”, που μεταφράζεται: “Σ’ αγαπώ” στα γερμανικά, “Εγώ όμως όχι” στα γαλλικά, ώστε να φαίνεται ότι το πρώτο κομμάτι του ανήκει στην Άγκελα Μέρκελ και το δεύτερο στον Φρανσουά Ολάντ.\r\n\r\nΤη φωτογράφιση έκανε η Άλισον Τζάκσον, ενώ το συγκεκριμένο, κοινό, τεύχος σχεδιάζεται από τις δύο συντακτικές ομάδες από τον Ιούλιο. Μάλιστα, το Zeit Magazine, σε ένδειξη καλής θέλησης προς τους Γάλλους, θα κυκλοφορήσει στα γερμανικά και στα γαλλικά.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY