Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Επίσημη έρευνα για τις γυμνόστηθες φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον (pic)

Υπό επίσημη έρευνα τέθηκε συντάκτης γαλλικού περιοδικού για παραβίαση των προσωπικών δικαιωμάτων της προσωπικής ζωής της Δούκισσας του Κέμπριτζ, εξαιτίας δημοσίευσης φωτογραφιών της όπου απεικονίζεται γυμνόστηθη.

Επίσημη έρευνα για τις γυμνόστηθες φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον (pic)
Υπό επίσημη έρευνα τέθηκε συντάκτης γαλλικού περιοδικού για παραβίαση των προσωπικών δικαιωμάτων της προσωπικής ζωής της Δούκισσας του Κέμπριτζ, εξαιτίας δημοσίευσης φωτογραφιών της όπου απεικονίζεται γυμνόστηθη. Επίσης, ερευνάται ο φωτογράφος που τράβηξε τις φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον, το περασμένο καλοκαίρι, δήλωσε την Τετάρτη δικαστική πηγή.

\r\n

\r\n

Το περιοδικό Closer, ένα εβδομαδιαίο κουτσομπολίστικο περιοδικό, δημοσίευσε τον Σεπτέμβριο μια σειρά από φωτογραφίες της Δούκισσας γυμνόστηθη κατά τη διάρκεια των διακοπών της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στη νότια Γαλλία.Η δημοσίευση των εν λόγω φωτογραφιών προκάλεσε την οργή μεγάλου μέρους του βρετανικού κοινού.Πληρωθείτε συμμετέχοντας σε έρευνες! Η γνώμη σας μετράει. Συμμετέχοντας σε έρευνες μπορείτε να κερδίσετε σήμερα χρήματα online!\r\n\r\n

\r\n

\r\n

Στις εικόνες, η Μίντλετον φαίνεται να βγάζει το πάνω μέρος του μπικίνι της και να χαλαρώνει σε μια ξαπλώστρα. Το Μπάκινγκχαμ είχε χαρακτηρίσει τη δημοσίευση των φωτογραφιών ως «αποκρουστική» παραβίαση της ιδιωτική ζωής του βασιλικού ζεύγους.

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Έρευνες έχουν ξεκινήσει σε βάρος του εκδότη του περιοδικού και των παπαράτσι που τράβηξαν τις φωτογραφίες από απόσταση, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters δικαστική πηγή, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας. Ωστόσο, οι διεξαγωγή των ερευνών δεν συνεπάγεται ότι θα ασκηθούν αναγκαστικά διώξεις.

\r\n

\r\n

Τόσο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ όσο και η Δούκισσα του Κέμπριτζ δεν ήταν διαθέσιμοι να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο, αναφέρει το Reuters.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY