Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Εκστρατεία για τον 4χρονο Noah που δεν ήθελε να βάλει γυαλιά (pics-vid)

\r\nΌταν η μαμά του 4χρονου Noah Fisher του είπε ότι έπρεπε εκείνος να φορέσει γυαλιά, ήταν απαρηγόρητος. Ήταν κάτι που δεν το ήθελε καθόλου. Δεν του άρεσε και δεν ήθελε να τον κοροϊδεύουν στο σχολείο.

Εκστρατεία για τον 4χρονο Noah που δεν ήθελε να βάλει γυαλιά (pics-vid)
\r\n

Όταν η μαμά του 4χρονου Noah Fisher του είπε ότι έπρεπε εκείνος να φορέσει γυαλιά, ήταν απαρηγόρητος. Ήταν κάτι που δεν το ήθελε καθόλου. Δεν του άρεσε και δεν ήθελε να τον κοροϊδεύουν στο σχολείο.

\r\nΗ μαμά του μάταια προσπάθησε να του εξηγήσει ότι κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε.\r\n

\r\n

Βλέποντας ότι ο μικρός αρνούνταν πεισματικά να συμβιβαστεί με την ιδέα ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook να βοηθήσουν.\r\n\r\nΜπες στο Νο1 website ασφαλίσεων και βγες κερδισμένος!

\r\nΔημιούργησε μία σελίδα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και την ονόμασε “Γυαλιά για τον Noah” ζητώντας από όσους φορούν γυαλιά μυωπίας να καθησυχάσουν τον τετράχρονο στέλνοντας μία φωτογραφία τους. (Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις του Noah όταν είδε τις φωτογραφίες στο τέλος του κειμένου)\r\n\r\nΗ ανταπόκριση ξεπέρασε τις προσδοκίες της μητέρας του αφού περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι έκαναν Like στη σελίδα και αρκετοί έστειλαν χαρακτηριστικές και χιουμοριστικές φωτογραφίες που έκαναν τον μικρό Noah να δει με άλλο μάτι το νέο του… αξεσουάρ.\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n\r\n

http://youtu.be/WnFUMm_HGFM

\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY