Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Βρέθηκε μπουκάλι στη θάλασσα μετά από 76 χρόνια!

Ένας απλός περίπατος του Geoff Flood μαζί με τη σύντροφό του στην παραλία Ninety Mile στη Νέα Ζηλανδία τους έφερε αντιμέτωπους… με μια τεράστια έκπληξη. Ο Geoff ανακάλυψε ξεβρασμένο ένα μπουκάλι με ένα μήνυμα στο εσωτερικό του, το οποίο είχε γραφτεί πριν από 76 ολόκληρα χρόνια!

Βρέθηκε μπουκάλι στη θάλασσα μετά από 76 χρόνια!

Ένας απλός περίπατος του Geoff Flood μαζί με τη σύντροφό του στην παραλία Ninety Mile στη Νέα Ζηλανδία τους έφερε αντιμέτωπους… με μια τεράστια έκπληξη. Ο Geoff ανακάλυψε ξεβρασμένο ένα μπουκάλι με ένα μήνυμα στο εσωτερικό του, το οποίο είχε γραφτεί πριν από 76 ολόκληρα χρόνια!\r\n\r\n«Εντόπισα το μπουκάλι και το σήκωσα για να διαπιστώσω ένα παλιό κομμάτι χαρτί στο εσωτερικό του. Αμέσως σκέφτηκα πως πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό. Η κοπέλα μου μου είπε να το σπάσω για να πάρω το χαρτί, ωστόσο το πήραμε στο σπίτι και εκεί το βγάλαμε με μεγάλη προσοχή» δήλωσε ο Flood σε τοπικό κανάλι.\r\n\r\nΔες δωρεάν TVonline!\r\n

Το μήνυμα που υπήρχε στο εσωτερικό του μπουκαλιού έγραφε: «Βρίσκομαι στη θάλασσα. Θα μπορούσε αυτός που θα βρει το μήνυμα να το επιστρέψει ευγενικά στην παρακάτω διεύθυνση». Η υπογραφή που έφερε από κάτω ανέφερε: «H.E. Hillbrick, 72 Richmond Street, Leederville, Western Australia».

\r\n \r\n

\r\n

\r\n \r\n

Ο κ. Flood, έπειτα από αρκετή προσπάθεια, κατάφερε να βρει τον εγγονό του συγγραφέα του γράμματος, Πίτερ Χίλμπρικ, o οποίος ζούσε στο Περθ της Δυτικής Αυστραλίας. Ο Πίτερ δήλωσε πως λογικά ο παππούς του πέταξε το γράμμα στη θάλασσα όταν επέβαινε το SS Strathnaver, ένα πλοίο του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού, που μετέφερε ανθρώπους από την Αγγλία στην Αυστραλία.

\r\n \r\n

Ο Πίτερ δήλωσε κατενθουσιασμένος από το εύρημα του Flood, αφού γεννήθηκε έπειτα από τον θάνατο του παππού του. Όπως δήλωσε σε τοπικά συνεργεία: «Η μόνη σύνδεση που έχω πλέον με τον παππού μου είναι αυτό το μήνυμα. Είναι μια πραγματικά εκπληκτική ιστορία».

\r\n.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY