Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Βγήκε το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του Γουόκερ

Συγκλονισμένη παραμένει η διεθνής showbiz μετά το θάνατο του Πολ Γουόκερ το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σε τροχαίο ατύχημα.

Βγήκε το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του Γουόκερ
Συγκλονισμένη παραμένει η διεθνής showbiz μετά το θάνατο του Πολ Γουόκερ το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σε τροχαίο ατύχημα. Το πόρισμα του ιατροδικαστή είδε το φως της δημοσιότητας και αναφέρει πως τα τραύματα και τα εγκαύματα, μετά την σφοδρή σύγκρουση και τη φωτιά στην Porsche, επέφεραν τον θάνατο του ηθοποιού.

\r\n

\r\n

Όπως διαβάζουμε στο TMZ το πόρισμα του ιατροδικαστή έγινε γνωστό, αλλά οι έρευνες της Αστυνομίας για τα αίτια του τροχαίου συνεχίζουν κανονικά.Βγάλτε χρήματα online. Κάνε εγγραφή τώρα!Μάλιστα, μέσα από την ανάλυση του video είναι εμφανής μια σκιά να κινείται έντονα στο μέρος του συνοδηγού, γεγονός που αφήνει ενδείξεις πως ο Πολ Γουόκερ είχε της αισθήσεις του μετά τη σύγκρουση και προσπαθούσε να βγει από το αμάξι.\r\n\r\n

\r\n

\r\n

Όσον αφορά στο πόρισμα, ο ιατροδικαστής βασίστηκε σε οδοντικές αναλύσεις για την αναγνώριση, καθώς οι σοροί του Πολ Γουόκερ και του 38χρονου φίλου του, Ρότζερ Ρόντας, είχαν καεί σε σημείο που δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστούν. Παράλληλα, έγιναν και τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται τις προσεχείς εβδομάδες.

\r\n

\r\n

Αποδίδοντας και τους δύο θανάτους σε ατύχημα, η γνωμάτευση επισημαίνει πως ο ηθοποιός πέθανε λόγω των τραυμάτων και της φωτιάς, ενώ ο φίλος του από τους πολλαπλούς τραυματισμούς που υπέστη.

\r\n

\r\n

Μετά την ιατροδικαστική γνωμάτευση, ανοίγει ο δρόμος για την κηδεία τους.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY