Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Συνταξιούχος δημιούργησε έναν ζωολογικό κήπο με… λούτρινα ζώα (pics)

Έναν ζωολογικό κήπο διαφορετικό από τους άλλους —χωρίς κλουβιά, φύλακες και εισιτήριο για τους επισκέπτες— ίδρυσε ένας Σλοβάκος συνταξιούχος σε ένα δημόσιο κήπο της Μπρατισλάβα προς μεγάλη χαρά των μικρών παιδιών της γειτονιάς του που μπορούν να παίζουν ελεύθερα ακόμη και με τα πιο "επικίνδυνα" ζώα, αφού όλα τους είναι... λούτρινα.

Απίστευτο: Συνταξιούχος δημιούργησε έναν ζωολογικό κήπο με… λούτρινα ζώα (pics)

Έναν ζωολογικό κήπο διαφορετικό από τους άλλους —χωρίς κλουβιά, φύλακες και εισιτήριο για τους επισκέπτες— ίδρυσε ένας Σλοβάκος συνταξιούχος σε ένα δημόσιο κήπο της Μπρατισλάβα προς μεγάλη χαρά των μικρών παιδιών της γειτονιάς του που μπορούν να παίζουν ελεύθερα ακόμη και με τα πιο “επικίνδυνα” ζώα, αφού όλα τους είναι… λούτρινα.

\r\nΗ ιδέα του “κήπου των λούτρινων” ήρθε στον 70χρονο Τίμπορ Μάρκο όταν αναγκάστηκε να αποχωριστεί τα παλιά αρκουδάκια των παιδιών του, πριν από ενάμισι χρόνο. Την ίδια περίοδο, ένας φίλος του τού δώρισε πολλά λούτρινα ζωάκια.\r\n\r\n”Μου είπε αν μπορώ να κάνω κάτι μ’ αυτά. Τότε σκέφτηκα ότι τα παλιά παιχνίδια μπορούν να δώσουν χαρά σε άλλα παιδιά”, εξήγησε ο πρώην οικοδόμος.\r\n\r\nΣήμερα, ένας μικρός δημόσιος κήπος κοντά στο σπίτι του Μάρκο φιλοξενεί περισσότερα από 70 λούτρινα ζώα: ένα πελώριο λιοντάρι, έναν ελέφαντα, ένα φίδι, έναν δεινόσαυρο, πολλούς πίθηκους και αρκούδες.\r\n\r\n”Τα πρώτα ζώα κλάπηκαν αλλά τώρα όλοι οι γείτονες μου φέρνουν τα παλιά παιχνίδια τους και η γυναίκα μου με βοηθάει στην τακτοποίηση”, είπε ο 70χρονος.\r\n\r\nΟ ζωολογικός κήπος λειτουργεί όλο το 24ωρο και αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχής. “Έρχομαι συχνά εδώ με την κόρη μου γιατί τις αρέσει να παίζει με τα ζώα”, εξήγησε μια γυναίκα, η Μαρία.\r\n\r\n”Πες καληνύχτα στο λιονταράκι, πρέπει να γυρίσουμε στο σπίτι”, συνέχισε απευθυνόμενη στο κοριτσάκι που έσφιγγε σφιχτά στην αγκαλιά του τον βασιλιά της ζούγκλας, το αγαπημένο της ζωάκι.\r\n\r\nΣλοβακία: Ένας ζωολογικός κήπος με... λούτρινα ζώα!\r\n\r\nΈνας διαφορετικός ζωολογικός κήπος\r\n\r\n\r\n\r\nΖωολογικός κήπος με... λούτρινα ζώα\r\n\r\nΑπίστευτο: Ένας συνταξιούχος δημιούργησε έναν ζωολογικό κήπο με...

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY