Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

White club Athens: Ένα… λευκό κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας!

Με το που αφήνει η xειμερινή περίοδος τα πρώτα της δείγματα κάποια μαγαζιά θεωρούνται ταυτόσημα με αυτό το γεγονός.

White club Athens: Ένα… λευκό κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας!

Με το που αφήνει η xειμερινή περίοδος τα πρώτα της δείγματα κάποια μαγαζιά θεωρούνται ταυτόσημα με αυτό το γεγονός. Ένας χώρος που επιβεβαιώνει αυτή τη φράση στον ύψιστο βαθμό είναι το μοναδικό white club athens, που κάθε xειμερινή σεζόν, πρωτοστατεί στην συνείδηση του αθηναικού κοινού και μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας. Μια πολύ μεγάλη έκπληξη βέβαια ήρθε να απογειώσει τις προσδοκίες μας στο έπακρον για το χειμώνα του 2017 – 2018, αφού το σπουδαίο αυτό ελληνάδικο ενώνεται με το εξαιρετικό White club και όπως φαίνεται η διασκέδαση μας μόλις βρήκε τον απόλυτο μονόδρομο της.

Η τοποθεσία θα είναι γνωστή, στον κλασσικό χώρο του White athens στην περιοχή τoy Καλλιμάρμαρο Μέτς, με το αθηναικό κοινό να προκαλεί την απόλυτη κοσμοσυρροή για να γίνει μέρος της πιο όμορφης καλοκαιρινής εμπειρίας. Τα λόγια για το μοναδικό White athens club είναι περιττά, αφού όλοι οι λάτρεις της γνήσιας μορφής της διασκέδασης γνωρίζουν πως το συγκεκριμένο μαγαζί την υμνεί στην καλύτερη εκδοχή της.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι όλο και αυξανόμενοι θαμώνες του white athens club το έχουν ονομάσει ως Ναό, αφού το γλέντι και το κέφι δεν έχουν εκπροσωπηθεί καλύτερα από άλλο μαγαζί. Σε γενικότερη βάση, το white έχει δημιουργήσει ένα σπουδαίο brand name που έχει πάρει ύλη ως μαγαζί σε πολλές πόλεις και νησιά της χώρας μας με τεράστια επιτυχία. Οι top dj’s σε συνδυασμό με πάρτι που φτάνουν τις αισθήσεις μας στο απόγειο τους έχουν βάλει φωτιά στο white club mets με τον κόσμο να τραγουδάει και να χορεύει υπό τους ρυθμούς του, μέχρι να ξημερώσει στην περιοχή της Παραλιακής.

Αυτό που θα συμβεί βέβαια την φετινή χειμερινή σεζόν του 2017 2018 στην Αθήνα είναι κάτι εντελώς καινούργιο στα νυχτερινά δεδομένα αφού ένα σπουδαίο χειμερινό hotspot όπως το White club του Μετς, και ένα εξαιρετικό meetpoint, ενώνονται με τα αποτελέσματα να φαίνεται πως θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία. Το White Athens club κατάφερε πολύ γρήγορα να εντυπωθεί στην συνείδηση του αθηναικού κοινού ως μια πολύ δυνατή επιλογή για την νυχτερινή του διασκέδαση. Η μαγική του θέα, δίνοντας σου την εντύπωση ότι βρίσκεσαι μια ανάσα δίπλα από την Ακρόπολη, αποτέλεσε έναν από τους μεγαλύτερους πόλους έλξης του, με τον κόσμο να το καθιστά κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του. Φυσικά, εξαιρετικά πάρτι και events μπήκαν στην πρωταγωνίστρια γραμμή του προγράμματος του, που αυτή την σεζόν, σε συνδυασμό με την καλοκαιρινή μοναδική αύρα του Όλα, θα συντελέσουν στην δημιουργία του απόλυτου μονόδρομου της νυχτερινής ψυχαγωγίας.

Το White club kalimarmaro λοιπόν, φαίνεται πως αποτέλεσε την μεγαλύτερη και την πιο ευχάριστη έκπληξη της χειμερινή σεζόν του 2017 2018, με το αθηναικό κοινό να μετράει αντίστροφα για το grand opening του, επιβεβαιώνοντας στο έπακρον πως η Αθήνα δεν έχει θεωρηθεί τυχαία το μεγαλύτερο χειμερινό meetpoint και hotspot

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY