Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΑΤΡΟ

Ευθύμης Ζησάκης: Μαζί με την Τάμτα στο μιούζικαλ «Cabaret»

Ο Ευθύμης Ζησάκης, ο ταλαντούχος και χαρισματικός ηθοποιός, που έχει ολοένα και πιο ανοδική πορεία στον χώρο της υποκριτικής με τις εξαιρετικές του ερμηνείες, ετοιμάζεται να βάλει το πιο απαιτητικό στοίχημα της καριέρας του, ενσαρκώνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Κλίφορντ Μπράντσο στο μιούζικαλ "Cabaret".

Ευθύμης Ζησάκης: Μαζί με την Τάμτα στο μιούζικαλ «Cabaret»

Ο Ευθύμης Ζησάκης, ο ταλαντούχος και χαρισματικός ηθοποιός, που έχει ολοένα και πιο ανοδική πορεία στον χώρο της υποκριτικής με τις εξαιρετικές του ερμηνείες, ετοιμάζεται να βάλει το πιο απαιτητικό στοίχημα της καριέρας του, ενσαρκώνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Κλίφορντ Μπράντσο στο μιούζικαλ “Cabaret”.

Οι Θεατρικές Σκηνές θα παρουσιάσουν στο “Παλλάς” το περίφημο μιούζικαλ “Cabaret”, μία υπερπαραγωγή σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Χατζάκη.

Στο ρόλο της Σάλι Μπόουλς, συντρόφου του Κλίφορντ Μπράντσο, θα απολαύσουμε την εντυπωσιακή Τάμτα και στο ρόλο του Κομπέρ, την ανατρεπτική Εβελίνα Παπούλια.

Ο Ευθύμης Ζησάκης αυτό τον καιρό πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Βάφ’ τα μαύρα” στο θέατρο “Λαμπέτη” και στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Το σόι σου” που αναμένεται να συνεχιστεί και του χρόνου.

Πηγή: entertv

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY