Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

«Τερμίτες» – Ξανά μαζί στην σκηνή μετά από 16 χρόνια!

Την απόφαση να ξανατραγουδήσουν  μαζί επί σκηνής πήραν οι «Τερμίτες», ένα από τα πιο ιστορικά ροκ συγκροτήματα στην χώρα μας.

«Τερμίτες» – Ξανά μαζί στην σκηνή μετά από 16 χρόνια!

Την απόφαση να ξανατραγουδήσουν  μαζί επί σκηνής πήραν οι «Τερμίτες», ένα από τα πιο ιστορικά ροκ συγκροτήματα στην χώρα μας.

\r\n

Το… βιογραφικό των «Τερμιτών»

\r\n

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1980 από τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Παύλο Κικριλή, Δημήτρη Βασαλάκη και Αντώνη Μιτζέλο. Μετά την πρώτη ανεπιτυχή προσπάθεια στον δίσκο «Armageddon», ο οποίος περιείχε τραγούδια σε αγγλικό στίχο, το συγκρότημα αρχίζει σιγά-σιγά να αποκτά φανατικούς θαυμαστές, όταν το 1983 κυκλοφορούν τον δίσκο «Τερμίτες».

\r\n

Το 1984 στον δίσκο «Αμαρτωλή Μαρία» συμμετέχει και ο Γιώργος Νταλάρας και το συγκρότημα αναγνωρίζεται από το ευρύ κοινό. Το 1986 κυκλοφορεί ο δίσκος «Τσιμεντένια Τραίνα», ενώ σε μια συναυλία στον Λυκαβηττό συμμετέχουν ακόμη δυο πολύ σημαντικοί καλλιτέχνες, ο Σάκης Μπουλάς και ο Αντώνης Βαρδής. Το κομμάτι «Πόσο σε θέλω», το οποίο αποτελεί το σήμα κατατεθέν του συγκροτήματος βγαίνει, ουσιαστικά, εκείνη την στιγμή πάνω στην σκηνή.

\r\n

Το 1988 κυκλοφορεί ο τελευταίος δίσκος με την ονομασία “Περιμένοντας τη βροχή”. Είναι επίσης το έτος διάλυσης του συγκροτήματος. Σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις, το συγκρότημα διαλύεται επειδή είχε αρχίσει να αλλοιώνεται το στυλ του και επειδή η ροκ μουσική δεν ακουγόταν εκείνη την εποχή στον Ελληνικό χώρο. Δίνουν ωστόσο την υπόσχεση να ξανασυναντηθούν έπειτα από 10 χρόνια για μια μεγάλη συναυλία.

\r\n

 Η επανένωση

\r\n

Η συναυλία αυτή πραγματικά έλαβε χώρα το 1998 στο ΣΕΦ το οποίο ήταν κατάμεστο. Συμμετείχαν πολλοί διακεκριμένοι καλλιτέχνες,μεταξύ των οποίων ο Διονύσης Τσακνής, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Πάνος Κατσιμίχας και άλλοι.

\r\n

Πλέον, μετά από 16 χρόνια οι «Τερμίτες» θα ξανασυναντηθούν στην σκηνή, ώστε να δώσουν ακόμα μια παράσταση στο κοινό τους, ενώ μαζί τους θα βρίσκεται ο Γιάννης Κότσιρας. Η συναυλία θα γίνει στοΗρώδειοτον Σεπτέμβριο και το εισιτήριο θα κοστίζει 15 ευρώ.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY