Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Teatro Music Hall: Ένα από τα μεγαλύτερα hotspot της πόλης

Τι γίνεται αν ενώσουμε δύο μεγαθήρια της ελληνικής μουσικής σκηνής σαν τον Βασίλη Καρρά και τον Νότη Σφακιανάκη σε μια φαντασμαγορική σκηνή σαν αυτή του Teatro;

Teatro Music Hall: Ένα από τα μεγαλύτερα hotspot της πόλης

Τι γίνεται αν ενώσουμε δύο μεγαθήρια της ελληνικής μουσικής σκηνής σαν τον Βασίλη Καρρά και τον Νότη Σφακιανάκη σε μια φαντασμαγορική σκηνή σαν αυτή του Teatro; Η απάντηση είναι μία, και αυτή πως γίνεται το σχήμα της χρονιάς, και ένα από τα μεγαλύτερα hotspot της πόλης.

Το Teatro Music Hall, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά μπουζούκια της νυχτερινής Αθήνας, με τον κόσμο να το επιβεβαιώνει αυτό ακράδαντα, καθιστώντας το κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του. Με το που ανακοινώθηκε ότι υπήρχαν απλά φήμες για την συνεργασία του Βασίλη Καρρά και Νότη Σφακιανάκη κάτω από την ίδια σκηνή, όλοι μιλούσαν για την μουσική συνύπαρξη της χρονιάς, και όταν ειπώθηκε επίσημα ότι αυτό θα συμβεί στην σκηνή του Teatro, ένα ήταν σίγουρο, πως η χειμερινή διασκέδαση μας, είχε βρει πια τον μονόδρομο της. Οι ιθύνοντες του μαγαζιού, πραγματοποίησαν ένα μοναδικό πάντρεμα αυτών τω δύο σπουδαίων λαικών τραγουδιστών της χώρας μας, με το αποτέλεσμα να δικαιώνει και τις πιο υψηλές προσδοκίες. Και πώς μπορεί να γίνει κάτι λιγότερο, αφού και οι δύο αποτελούν φαινόμενα της εγχώριας μουσικής, και διαθέτουν τα μεγαλύτερα φανατικά κοινά της χώρας μας.

Ο Βασίλης Καρράς και ο Νότης Σφακιανάκης είναι ομολογουμένως δύο ονόματα μύθος στα νυχτερινά δεδομένα, με μια πολυετή και εξαιρετική επιτυχημένη καριέρα, να μιλάει από μόνη της. Το στοιχείο που τους ενώνει, πέρα από την πιστή ‘θητεία’ τους στο λαικό τραγούδι στην καλύτερη του μορφή, είναι η γνήσια και αυθεντική στάση τους, κάτι που αποτελεί και ακρογωνιαίο λίθο των προσωπικοτήτων τους.

Το Teatro φαίνεται πως έχει βρει την μαγική συνταγή της επιτυχίας, με τα τηλέφωνα να πιάνουν φωτιά, ώστε όλη η Αθήνα να απολαμβάνει αυτή την πρωτοφανή μουσική συνύπαρξη ξανά και ξανά. Η συνεργασία των δύο κυρίων του λαικού τραγουδιού, έφερε αποτελέσματα πιο πάνω και από τις πιο υψηλές προσδοκίες, αφού το μαγαζί έχει καταφέρει να μένει σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου, όντας ένα από τα μεγαλύτερα meetpoints της πόλης.

Ο Βασίλης Καρράς, είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην εγχώρια μουσική σκηνή, αφού παραμένει σταθερά στην κορυφή με τους αγαπημένους τραγουδιστές του κόσμου. Αυτό αποδεικνύεται ακράδαντα από την κοσμοσυρροή που επικρατεί σε κάθε του εμφάνιση, και ένα φανατικό κοινό που μένει πιστό και συνεχώς αυξανόμενο, το οποίο αποζημιώνεται στο έπακρον, με τα μοναδικά κομμάτια του αγαπημένου τους Βασίλη Καρρα να απογειώνουν τις αισθήσεις του. Από το 1980 που μας συστήθηκε, φάνηκε πως είχε κάτι πολύ ξεχωριστό που θα αποκτούσε και την ανάλογη διαχρονικότητα. Αυτό που τον ξεχώρισε όμως ήταν αναμφίβολα η πολύ χαρακτηριστική χροιά και το μέταλλο της φωνής του, που δεν μπορείς με τίποτα να μπερδέψεις με κάποιου άλλου. Μένοντας πιστός στο λαικό τραγούδι που τόσο αγαπάει να ερμηνεύει, έχει ηγηθεί στα σπουδαιότερα μπουζούκια της Αθήνας και της συμπρωτεύουσας, αποκτώντας τα κατάλληλα εφόδια για να φτάνει το κέφι και την διασκέδαση στον ύψιστο βαθμό τους.

Μαζί φυσικά με τον σπουδαίο Βασίλη Καρρά στο Teatro music hall αυτή την χειμερινή σεζόν, είναι ο, σύμφωνα με το τεράστιο φανατικό κοινό του, ‘ Άρχοντας’, Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος φέρνει τον απόλυτο πανικό, φτάνοντας όλες τις αισθήσεις μας στο απόγειο τους, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αυτό είναι ίσως που κάνει και τόσο ξεχωριστό τον Νότη Σφακιανάκη, ότι δεν επηρεάζεται από τα περιστασιακά ρεύματα της μουσικής, και από περιττούς εντυπωσιαμούς, αλλά αντίθετα, μένει πιστός στο λαικό τραγούδι που του έχει χαρίσει άλλωστε και μια αξιοζήλευτη πορεία στα μουσικά μονοπάτια της χώρας. Το φαν κλαμπ του, ίσως είναι και το μεγαλύτερο της Ελλάδας, το οποίο τον λατρεύει πιστά σε όλα τα χρόνια της καριέρας του, και τον ίδιο να απαντάει σε αυτή την αγάπη, με κάποια από τα καλύτερα ερωτικά κομμάτια που γράφτηκαν ποτέ, μαγεύοντας το. Aυτό ακριβώς κάνει και αυτή την σεζόν στο πλευρό του σπουδαίου Βασίλη Καρρά, στο απόλυτο meetpoint της νυχτερινής Αθήνας, Teatro Music Hall.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY