Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Τα καλύτερα νυχτερινά σχήματα της Αθήνας

Τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας έχουν τοποθετήσει στην πρωταγωνίστρια γραμμή τους μοναδικά σχήματα, παντρεύοντας τους κορυφαίους καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής με σκοπό να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της νυχτερινής Αθήνας, και πραγματικά το πραγματοποιούν στο έπακρον.

Τα καλύτερα νυχτερινά σχήματα της Αθήνας

Τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας έχουν τοποθετήσει στην πρωταγωνίστρια γραμμή τους μοναδικά σχήματα, παντρεύοντας τους κορυφαίους καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής με σκοπό να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της νυχτερινής Αθήνας, και πραγματικά το πραγματοποιούν στο έπακρον.

Είναι επόμενο, ο όρος της διασκέδασης να μεταβάλλεται ανά τις περιόδους με επικρατέστερο τα τελευταία χρόνια το πολύ αγαπητό όλων πλέον, live clubbing, με όλο και περισσότερα μπουζούκια αθήνας να το ακολουθούν και να το εκπροσωπούν με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς φυσικά να αποκλείεται από την διασκέδαση μας και η γνήσια αυθεντική μορφή της, με την έννοια του μπουζουκιού.

Έτσι μένοντας πιστοί σε αυτό το είδος της ψυχαγωγίας, το Fantasia live, αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα και φιλόξενα κέντρα που εκπροσωπούν την νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα. Παρ’ότι δεν μετρά πολλά χρόνια λειτουργίας, έχει προστεθεί επάξια στη λίστα με τα μαγαζιά που προάγουν αυθεντική διασκέδαση, απόλυτο κέφι και εγγυημένα βράδια Παρασκευής και Σαββάτου.

Όλοι οι πιστοί θαμώνες της νυχτερινής διασκέδασης γνωρίζουν καλά ότι αξίζει να πας μέχρι την Λεωφόρο Ποσειδώνος 5 , στην Παραλιακή , γιατί είναι βέβαιο ότι θα περάσεις καλά, και πόσο μάλλον όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δημιουργήσει τον απόλυτο μονόδρομο της  νυχτερινής ψυχαγωγίας με το απαράμιλλο κέφι του και την εξαιρετική αύρα του να κερδίζουν όλο το αθηναικό κοινό σταθερά από την καλοκαιρινή περίοδο μέχρι και τώρα.

Φυσικά, η καρδιά της ψυχαγωγίας, χτυπάει πάντα πολύ δυνατά στην περιοχή της Παραλιακής, και έτσι ένα από τα πιο δυνατά νυχτερινά κέντρα της περιοχής το Frangelico όντας ο απόλυτος ναός της νυχτερινής διασκέδασης, έχει δημιουργήσει για ακόμα μια φορά με την παρουσία του μοναδικού Νίκου Μακρόπουλου και της εκρηκτικής Αγγελικής Ηλιάδη, τον απόλυτο μονόδρομο για όποιον επιθυμεί να γίνει μέρος της πιο όμορφης νυχτερινής εμπειρίας.

Το κέφι και η διασκέδαση βρίσκουν τον μόνιμο προορισμό τους στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 35 και είναι ξεκάθαρα η επιτομή της νυχτερινής πίστας και των αυθεντικών μπουζουκιών αφού και το γενικότερο point του Frangelico, δίνεται στην έμφαση του, στην απόλυτα ελληνική χροιά που αρμόζει σε ένα μαγαζί που κακά τα ψέματα, αποτελεί ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της Αθήνας.

Όπως αναφέρθηκε, το Live clubbing έχει λάβει μια ξεχωριστή θέση στην νυχτερινή μας διασκέδαση, με δύο κορυφαία club να επιστρατεύουν κορυφαίους καλλιτέχνες, οι οποίοι έφτασαν το κέφι πραγματικά στο απόγειο του. Ο λόγος για το κορυφαίο BOX Athens στο οποίο πρωταγωνίστησαν και συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν οι εκρηκτικές Melisses, αλλά και για το μοναδικό Αcro club, στο οποίο για δεύτερη συνεχή χρονιά, δημιουργεί τον δικό του πανικό ο μοναδικός Γιώργος Σαμπάνης.

Το BOX Athens κακά τα ψέματα, αποτέλεσε το μαγαζί φαινόμενο της περσινής σεζόν, με τις Melisses να δημιουργούν χαμό στα νυχτερινά δρώμενα, και όλο το αθηναικό κοινό να το επιλέγει φανατικά για την διασκέδαση του. Έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο η συνεργασία τους συνεχίζεται, με το κορυφαίο συγκρότημα της χώρας μας, μαζι με τους Otherview και την Ζοζεφίν, να εμφανίζοναι σε αυτή την φαντασμαγορική και ξένων προδιαγραφών, σκηνή της Πειραιώς, ανεβάζοντας τον πήχη σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

Το Acro club, ακολουθώντας και εκείνο το ρεύμα της διασκέδασης που επιτάσσει η εποχή, το μοναδικό Live clubbing, επιστρατεύει για δεύτερη χρονιά τον εξαιρετικό ερμηνευτή και μουσικοσυνθέτη Γιώργο Σαμπάνη θέτοντας στο πλευρό του την μοναδική Demmy και το πιο φρέσκο και χαμογελαστό κορίτσι της μουσικής, την Μαλού. Η περσινή σεζόν του ανήκε, με το αθηναικό κοινό να επιλέγει το Acro club για την διασκέδαση του φανατικά, όπως άλλωστε θα κάνει και την φετινή χρονιά, αφού ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ένα όνομα εγγύηση για την νυχτερινή μας ψυχαγωγία.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY