Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Τα club της Aθήνας φορούν τα θερινά τους!

Το καλοκαίρι πλέον έχει εδραιωθεί για τα καλά, και τα club της Aθήνας φορούν τα θερινά τους, και επιστρατεύοντας τα top αθηναικά πάρτι είναι έτοιμα να απογειώσουν την διασκέδαση μας στα ύψη.

Τα club της Aθήνας φορούν τα θερινά τους!

Το καλοκαίρι πλέον έχει εδραιωθεί για τα καλά, και τα club της Aθήνας φορούν τα θερινά τους, και επιστρατεύοντας τα top αθηναικά πάρτι είναι έτοιμα να απογειώσουν την διασκέδαση μας στα ύψη.

Είναι επόμενο ότι η Παραλιακή κρατάει το μονοπώλιο των θερινών μαγαζιών, όμως ένας συγκεκριμένος χώρος στην περιοχή του Μετς έχει ξεσηκώσει την διάθεση όλης της πόλης δημιουργώντας ένα από τα σπουδαιότερα hotspot για το καλοκαίρι, και ο λόγος φυσικά για το νησάκι της Αθήνας όπως το αποκαλούν οι πιστοί λάτρεις της ψυχαγωγίας, Banana Athens. Το Βanana, δεν μετράει πολλά χρόνια στον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης, όμως κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή των προτιμήσεων της πόλης. Από την είσοδο του κιόλας, προετοιμάζεσαι για την πιο όμορφη, ξέγνοιαστη, καλοκαιρινή ατμόσφαιρα που στην συνέχεια φτάνει στον ύψιστο βαθμό της. Τι να πρωτοπεί κανείς για το Banana Athens, για την πλακόστρωτη σκάλα που θυμίζει σοκάκι νησιού, για τα πιο ξεσηκωτικά πάρτι της πόλης που πρωταγωνιστούν εκεί σε εβδομαδιαία βάση, ή για τα πιο ιδιαίτερα και δροσερά κοκτέιλς της Αθήνας; Το σίγουρο είναι ένα, μία επίσκεψη στο πιο όμορφο και αναζωογονητικό νησάκι της πρωτεύουσας, θα σε πείσει ότι δεν είναι τυχαία κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του.

Όπως όμως αναφέραμε η Παραλιακή είναι η βασίλισσα του καλοκαιριού αφού αποτελεί την περιοχή που στεγάζει τα περισσότερα θερινά meetpoints. Ένα από αυτά είναι το θρυλικό Μassroom όπου με την μαγευτική ψηφιδωτή πισίνα του έχει χαράξει τον μονόδρομο της ψυχαγωγίας για την θερινή Αθήνα. Το Massroom είναι δικαίως ένα από τα καλύτερα all day bar-club-restaurants της πόλης, αφού οι υπερπλήρεις εγκαταστάσεις του και το πολύ καλά οργανωμένο και φιλικό προσωπικό του, στέκονται ικανά να καλύψουν όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις του αθηναικόυ κοινού για κάθε ώρα της ημέρας και κάθε μέρα της εβδομάδας. Με το poolside bar του, που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα, το Massroom δεν έχει χριστεί χωρίς λόγο ένας από τους κύριους λόγους να επιλέξεις την Παραλιακή.

Φυσικά όταν σκεφτόμαστε την απόλυτη ποικιλία σε συνδυασμό με την πιο ξέγνοιαστη καλοκαιρινή διάθεση, το Balux club seaside πρωταγωνιστεί στην συνείδηση μας. Το Balux είναι ικανό, πέρα από το να απογειώσει την ψυχαγωγία και να δημιουργήσει αίσθηση νησιού στα Νότια Προάστια, να ενώσει δύο εξαιρετικά διαφορετικές έννοιες, όπως την απόλυτη χαλάρωση με τις πιο ξέφρενες νυχτερινές στιγμές διασκέδασης. Όντας ένα πολύ μεγάλο μαγαζί, με εγκαταστάσεις που δύσκολα συναντάς σε ελληνικά πλαίσια, σαγηνεύει τα βλέμματα και θέτει τον πήχη της καλοκαιρινής ψυχαγωγίας στην πόλη, πολύ ψηλά, αφού δίνει την ευκαιρία στον καθένα να διασκεδάσει όπως ακριβώς θέλει εκείνος, είτε με την απόλυτη πρωινή εμπειρία της θάλασσας, είτε με τα πιο ξεσηκωτικά πάρτι στην περιοχή της Παραλιακής.

Όταν ένα μαγαζί είναι κατάμεστο και στην καλοκαιρινή αλλά και στη χειμερινή του βερσιόν, τότε αυτό λέγεται απόλυτη επιτυχία ή αλλιώς Akanthus. Όσον αφορά την θερινή του εκδοχή το Akanthus συνδυάζει με τον πιο άρτιο τρόπο τον μαγικό καλοκαιρινό ουρανό, την θάλασσα σε πρώτο πλάνο, μαζί με top events της αθηναικής νύχτας. Το Akanthus είναι από εκείνα τα μαγαζία που διαθέτουν φανατικό κοινό, και οι ιθύνοντες γνωρίζοντας το αυτό, θέτουν τον πήχη όλο και ψηλότερα, με πάρτι και live performances που συγκροτούν τον τέλειο λόγο για να επιλέξεις την Παραλιακή για να απογειώσεις την ψυχαγωγία σου τους θερινούς μήνες στην πρωτεύουσα.

Το καινούργιο trend στην νυχτερινή Αθήνα είναι ο συνδυασμός δύο μαγαζιών, η ένωση δύο πολύ δυνατών νυχτερινών χώρων σε ένα. Δύσκολο έργο να πραγματοποιηθεί με επιτυχία και όμως, το θρυλικό W επιστρέφει στα νυχτερινά δεδομένα και συνεργάζεται με το μοναδικό Akrotiri summer club και τον κόσμο να αναμένει να ζήσει τις πιο όμορφες εμπειρίες θερινής διασκέδασης για αυτή την σεζόν. Φυσικά ένα ακόμα ‘πάντρεμα’ που θα συζητηθεί πολύ είναι ο συνδυασμός του Όλα Ελληνικά White club, στην περιοχή της Παραλιακής που στεγάζεται το Όλα, στην περιοχή των καρτ. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο πήχης της διασκέδασης ανεβαίνει επικίνδυνα αυτή την σεζόν στην θερινή Αθήνα, και η ατμόσφαιρα μυρίζει θαλασσινό αεράκι και νησιώτικη ξεγνοιασιά πιο πολύ από ποτέ.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY