Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Sent For Me: A.M. SNiPER feat. Foureira & Afro B

Ο τίτλος του ολοκαίνουργιου καλοκαιρινού hit του A.M. SNiPER που συμμετέχει η Ελένη Φουρέιρα και ο Afro B!

Sent For Me: A.M. SNiPER feat. Foureira & Afro B

Ο τίτλος του ολοκαίνουργιου καλοκαιρινού hit του A.M. SNiPER που συμμετέχει η Ελένη Φουρέιρα και ο Afro B!

Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, με δεκάδες επιτυχίες ήδη στο ενεργητικό της, συμμετέχει με μία hot συνεργασία. Η Queen F. συνεργάζεται με τον A.M. SNiPER σε ένα άκρως ερωτικό κομμάτι που έχει γίνει ήδη επιτυχία.

Κάνοντας την πρεμιέρα του στο BBC Radio, το μεγαλύτερο ραδιοφωνικό δίκτυο στον κόσμο, το τραγούδι έχει ήδη κερδίσει τη θέση του στα charts πέντε χωρών: της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ιρλανδίας, της Ελβετίας και της Τσεχίας, ανάμεσα στα Top 50 του Spotify. Κατά τις πρώτες 24 ώρες της κυκλοφορίας του, το Send For Me μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τα 200,000 streams!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού το πρώτο αυτό κομμάτι του ράπερ που συνδυάζει ένα νέο, φρέσκο ήχο, ξεφεύγοντας από τον underground ήχο στον οποίο μας έχει συνηθίσει, έχει μπει και στα UK MusicWeek Urban Club Charts Top 30, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του…

Ο γνωστός καλλιτέχνης διανύει παράλληλα και την περίοδο περιοδείας του, ενώ στις 5 και 6 Αυγούστου ο A.M. SNiPER θα εμφανιστεί και στο Living Color Music & Arts Festival στην Αγία Νάπα, ανάμεσα στους Nervo, Nicky Romero, Dimitri Vegas Like Mike, Bass Jackers, Quintino, Angemi και άλλους.

Μια εμπειρία που αξίζει να ζήσετε!

Διαθέσιμο εδώ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY