Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Σε ποιο μαγαζί θα εμφανιστεί το χειμώνα η Άννα Βίσση

Όταν ένα μαγαζί γνωρίζει τόσο μεγάλη επιτυχία ως νυχτερινό κέντρο όση το Χοτέλ Ερμού, δύσκολα αλλάζει την συνταγή του.

Σε ποιο μαγαζί θα εμφανιστεί το χειμώνα η Άννα Βίσση

Όταν ένα μαγαζί γνωρίζει τόσο μεγάλη επιτυχία ως νυχτερινό κέντρο όση το Χοτέλ Ερμού, δύσκολα αλλάζει την συνταγή του. Όμως το εν λόγω μαγαζί έχει μάθει να ακολουθεί τις τάσεις της εποχής και να εκσυγχρονίζεται, και ακολουθώντας το αγαπημένο όλων live clubbing Hotel Ermou 2017 προκαλώντας τον απόλυτο πανικό στα νυχτερινά δρώμενα. Με τους καλύτερους dj’s της πόλης να δημιουργούν τις δικές τους δομές, σε άρτιο συνδυασμό με τα top live performances σπουδαίων εκπροσώπων της εγχώριας μουσικής σκηνής, δεν έχει στεφθεί τυχαία ως ένα από τα στολίδια της Παραλιακής.

Αυτό που μαγνητίζει τα βλέμματα, και αποτελεί τον απόλυτο πόλο έλξης της Αθήνας, είναι αναμφίβολα το ειδυλλιακό τοπίο που έχουν στήσει οι ιθύνοντες σε απόλυτες προδιαγραφές των πιο φαντασμαγορικών μαγαζιών του εξωτερικού. Εφόσον το Hotel ermou είναι ένα από τα μαγαζιά που σηματοδοτούν την καλοκαιρινή περίοδο, δεν θα μπορούσε να εκπροσωπεί καλύτερο τρόπο αυτή την περίοδο. Καλοκαιρινά χρώματα, θερινή αύρα και πανύψηλα δέντρα συνθέτουν το πιο όμορφο σκηνικό το οποίο απογειώνεται με μοναδικά live performances που κάνουν όλη την πόλη να το επιλέγει φανατικά για την διασκέδαση της.

Ένα ακόμα στοιχείο που συντελεί στο να χριστεί το Χοτέλ Ερμού ως ο απόλυτος χειμερινινός νυχτερινός προορισμός, είναι φυσικά ο μοναδικός συνδυασμός που προάγει. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο καθένας μπορεί να διασκεδάσει όπως ακριβώς επιθυμεί αφού το εν λόγω μαγαζί ενώνει τις έννοιες νυχτερινό κέντρο και club στον καλύτερο του βαθμό μετατρέποντας το Χοτέλ Ερμού ως την νούμερο ένα επιλογή όλης της πόλης. Έτσι, οι αναπαυτικοί καναπέδες και η πληθώρα των stands δίνουν στους θαμώνες την ευκαιρία της επιλογής, με τον κρυστάλλινο ήχο του μαγαζιού, να κινεί όλη την Παραλιακή στον ρυθμό του.

Η Άννα Βίσση δεν έχει χριστεί τυχαία από όλη την χώρα ως η μεγαλύτερη σταρ, αφού έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στο ενεργητικό της, γνωρίζει καλά πως να φτάνει το κέφι στο ζενίθ του. Τα αμέτρητα κομμάτια της που έχουν χριστεί ως διαχρονικές επιτυχίες αλλά και προσωπικά αγαπημένα του κόσμου, την έχουν θέσει στην κορυφή των προτιμήσεων μας, με την ίδια να δημιουργεί τον απόλυτο πανικό όπου εμφανίζεται. Η αστείρευτη όρεξη της να κάνει τον κόσμο να περνάει καλά, και να θέτει ως πρωταρχικό της στόχο αυτό ακριβώς το γεγονός, έχει βρει την μαγική συνταγή της απόλυτης ψυχαγωγίας, την οποία θα φέρει αναλλοίωτη στην περιοχή της Αθήνας αυτή την καλοκαιρινή σεζόν στο Hotel Ermou 2017 2018.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY