Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Ο Γιώργος Σαμπάνης παίρνει τη σκυτάλη στο Box Athens!

Το μεγαλύτερο live club της Αθήνας και ο καλλιτέχνης που έχει καταφέρει με τη φωνή και τα τραγούδια του να προσελκύσει όλα τα είδη μουσικού κοινού, ενώνουν τις δυνάμεις τους, υπόσχοντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό θαμώνα.

Ο Γιώργος Σαμπάνης παίρνει τη σκυτάλη στο Box Athens!

Το μεγαλύτερο live club της Αθήνας και ο καλλιτέχνης που έχει καταφέρει με τη φωνή και τα τραγούδια του να προσελκύσει όλα τα είδη μουσικού κοινού, ενώνουν τις δυνάμεις τους, υπόσχοντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό θαμώνα. Ο λόγος φυσικά για το The Box club και τον Γιώργο Σαμπάνη, ο οποίος έχει εξελιχθεί στον ορισμό του one-man-show, με το σπουδαίο ταλέντο και το τεράστιο ρεπερτόριό του.

Χωρίς να χρειάζεται πολλές συστάσεις, αφού πέρυσι αποτέλεσε το μοναδικό μεγάλο live club στην Αθήνα, το Box club athens, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω για άλλη μία χρονιά στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης και του live clubbing. Τοποθετημένο στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμμένα στο Γκάζι, καθιστά το The Box club εύκολα προσβάσιμο και σε συνδυασμό με τη μεγάλη του χωρητικότητα, αναμένεται να αποτελέσει για άλλη μια φορά ένα must hot spot για την αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση. Σε έναν ιστορικό χώρο όπου άλλοτε είχαν φιλοξενηθεί τεράστια για την νυχτερινή ζωή της Αθήνας μαγαζιά, το Venue και το W, το The Box club συνεχίζει να προσφέρει στους θαμώνες υψηλού επιπέδου διασκέδαση και μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη ετοιμάζεται να δώσει άλλη διάσταση στην έννοια του live clubbing. Ο υψηλού επιπέδου ηχητικός εξοπλισμός, σε συνδυασμό με τον «παιχνιδιάρικο» φωτισμό που εναλλάσεται ανάλογα με την ατμόσφαιρα, καθιστούν το The Box club ένα μαγαζίμε τεράστιες προδιαγραφές, ισάξιο με αυτά του εξωτερικού.

Για το Γιώργο Σαμπάνη τα λόγια ίσως και να είναι περιττά. Η ξέφρενα ανοδική του πορεία στο χώρο του ελληνικού ποπ-ροκ τραγουδιού, τον έχει κάνει να συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα πλέον ονόματα του χώρου. Μετά την πετυχημένη συνταγή και την πολυετή παρουσία στο Acro, ο πολύ αγαπητός καλλιτέχνης ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα, αλλάζοντας «σπίτι» και ξεκινώντας μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Από το 2007, έχει κυκλοφορήσει ήδη 8 album, με πιο πρόσφατο, το «Λόγια που καίνε», το οποίο έχει ήδη σημειώσει τεράστια επιτυχία, με τα τραγούδια του να παίζονται στο repeat σε όλα τα ραδιόφωνα της Ελλάδας. Ο Γιώργος Σαμπάνης δε ξεχωρίζει μόνο για την ικανότητά του στο τραγούδι, η οποία είναι αναμφισβήτητη, αλλά και στο γεγονός ότι είναι εξίσου καλός δημιουργός, καθώς ασχολείται με τη σύνθεση. Μεταξύ άλλων, έχει γράψει τραγούδια για πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Πασχάλης Τερζής. Οι επιρροές του από την ποπ, την ροκ και την λαϊκή μουσική σκηνή τον έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στο νεανικό κοινό, καθώς φαίνεται να καλύπτει όλα τα γούστα, ακόμα και αυτά των πιο απαιτητικών ακροατών.

Όταν δύο ήδη πετυχημένες συνταγές ενώνονται, τότε το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να αναμένεται καταπληκτικό. Από τη μία ο νο.1 προορισμός για live clubbing στην Αθήνα, το Box athens γκάζι και από την άλλη ο καλλιτέχνης που έχει αγαπηθεί όσο κανείς τα τελευταία χρόνια από το νεανικό μουσικό κοινό της χώρας μας, ο Γιώργος Σαμπάνης, δίνουν ραντεβού για το χειμώνα του 2018 και ετοιμάζονται να σας προσφέρουν μουσικές και ακουστικές εμπειρίες υψηλού επιπέδου, βάζοντας φωτιά στη νυχτερινή διασκέδαση.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY