Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

O Χρήστος Χολίδης ηγείται πλέον του Frangelico – Μαζί του ο Κώστας Μαρτάκης

Μετά από ένα δυνατό χειμώνα, το Frangelico, ένα από τα πιο γνωστά στέκια της παραλιακής στο χώρο της διασκέδασης, ετοιμάζεται για ένα καυτό καλοκαίρι, γεμάτο διασκέδαση και πολύ κέφι.

O Χρήστος Χολίδης ηγείται πλέον του Frangelico – Μαζί του ο Κώστας Μαρτάκης

Μετά από ένα δυνατό χειμώνα, το Frangelico, ένα από τα πιο γνωστά στέκια της παραλιακής στο χώρο της διασκέδασης, ετοιμάζεται για ένα καυτό καλοκαίρι, γεμάτο διασκέδαση και πολύ κέφι. Μετά τους Νίκο Μακρόπουλο, Αγγελική Ηλιάδη και Σάκη Αρσενίου, το Frangelico έρχεται να βάλει φωτιά στις αθηναϊκές καλοκαιρινές νύχτες από 21 Απριλίου, με ένα ανανεωμένο σχήμα, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Χρήστος Χολίδης.

Αποτελεί τον νούμερο ένα σημείο συνάντησης στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης. Πώς θα μπορούσε να είναι άλλωστε διαφορετικά, αφού εδώ και χρόνια το Frangelico βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των περισσότερων θαμώνων νυχτερινών κέντρων. Με πολυετή παρουσία στο χώρο, το νυχτερινό κέντρο που στεγάζεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 35, έχει προσφέρει και λάβει αγάπη από το αθηναϊκό κοινό. Και αυτό φαίνεται τόσο από το γεγονός ότι λειτουργεί περισσότερες ημέρες –σε σχέση με άλλα μαγαζιά- αλλά και από το πλήθος καλλιτεχνών που έχουν φιλοξενηθεί στην πίστα του Frangelico. Ονόματα όπως ο Σταμάτης Γονίδης, ο Αντύπας, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Χρήστος Χολίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Γιώργος Γιαννιάς, αλλά και παλαιότερα ο Λευτέρης Πανταζής, η Πάολα και ο Γιώργος Τσαλίκης, έχουν προσφέρει αξέχαστες νύχτες ξέφρενης διασκέδασης στους θαμώνες του μαγαζιού, απογειώνοντας το κέφι και τη διάθεση του κόσμου, ο καθένας με το δικό του μοναδικό τρόπο. Τη χειμερινή σεζόν που μας πέρασε, η διασκέδαση «χτύπησε κόκκινο», με τους Νίκο Μακρόπουλο, Αγγελική Ηλιάδη και Σάκη Αρσενίου να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ηγέτης του καλοκαιρινού μουσικού σχήματος στο Frangelico θα είναι ο Χρήστος Χολίδης, ο οποίος μετά από ένα μικρό διάλειμμα επιστρέφει στην Αθήνα, σε γνώριμα για αυτόν λημέρια, έτοιμος να απογειώσει τις καλοκαιρινές μας νύχτες. Μετρώντας αισίως περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο του τραγουδιού και έχοντας πραγματοποιήσει σπουδαία πορεία, τόσο στο κομμάτι της δισκογραφίας με τεράστιες επιτυχίες, χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, όσο και σε αυτό της νυχτερινής διασκέδασης, με το κοινό να θεωρεί τον Χολίδη μαιτρ του είδους αυτού. Τα τραγούδια του ακούγονται παντού –σε bar, club και ραδιόφωνα- και απογειώνουν το κοινό του στα κέντρα διασκέδασης. Η επιστροφή του στην Αθήνα και στο κομμένο και ραμμένο για αυτόν Frangelico, συνδυάζεται με την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού «Εγώ για ‘σένα», το οποίο παίζει ήδη παντού και έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο, γνωρίζοντας μεγάλη απήχηση. Στο πλάι του Χρήστου Χολίδη θα βρίσκεται ο ταλαντούχος Κώστας Μαρτάκης, συνθέτωντας ένα από τα πιο επιτυχημένα καλλιτεχνικά δίδυμα του φετινού καλοκαιριού.

Ο Κώστας Μαρτάκης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω του μουσικού ριάλιτι «Dream Show» και κυκλοφόρησε το πρώτο του CD-Single το 2006, με τίτλο «Πάντα μαζί». Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει οκτώ ακόμη άλμπουμ του (SP-LP), με πιο πρόσφατο το άλμπουμ «Σύνορα» του 2016. Στην καριέρα του στις πίστες ο Μαρτάκης έχει συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως η Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Μαζωνάκης και πιο πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Γιάννης Πλούταρχος, με τους οποίους βρέθηκε επί σκηνής στο Ποσειδώνιο. Το περσινό καλοκαίρι, συμμετείχε στο Australian tour, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, τη Μελίνα Ασλανίδου και την Ελένη Φουρέιρα. Το σχήμα θα πλαισιώνεται από νεαρούς τραγουδιστές, οι οποίοι με τις pop πινελιές τους, προσφέρουν νέες εμπειρίες στην διασκεδασή σας.

Χρήστος Χολίδης και Κώστας Μαρτάκης θα είναι από 21 Απριλίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στο φραντζέλικο, έτοιμοι να σας προσφέρουν ένα καλοκαίρι γεμάτο συγκινήσεις και στιγμές ατελείωτης διασκέδασης.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY