Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Ο Αντώνης Φραγκάκης στο iSOUL Yoga

Ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Φραγκάκης,  στο iSOUL Yoga της Ιωάννας Σουλιώτη, για ένα μοναδικό δίωρο σεμινάριο – μάθημα  Iyengar Workshop, το Σάββατο 20 Μαΐου στις 12:30.

Ο Αντώνης Φραγκάκης στο iSOUL Yoga

Ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Φραγκάκης,  στο iSOUL Yoga της Ιωάννας Σουλιώτη, για ένα μοναδικό δίωρο σεμινάριο – μάθημα  Iyengar Workshop, το Σάββατο 20 Μαΐου στις 12:30.

Μην το χάσετε !!! Προλαβαίνετε ακόμα να δηλώσετε συμμετοχή!!!

Ο ηθοποιός Αντώνης Φραγκάκης – και εδώ και πολλά χρόνια διαπιστευμένος δάσκαλος της γίογκα, – έγινε ιδιαίτερα γνωστός αρχικά σαν μοντέλο διεθνούς βεληνεκούς κ αργότερα  μέσα από τις εξαιρετικές ερμηνείες του σε ταινίες & σειρές στην τηλεόραση και παραστάσεις στο θέατρο.

Η καριέρα του ως ηθοποιός περιλαμβάνει αξιόλογες συμμετοχές σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές,

Όπως στην σειρά Κάρμα (2009) που προβαλλόταν  από το κανάλι του Ant1,  Τα παιδιά της Νιόβης (2004), Singles (2005), “Οι Μάγισσες της Σμύρνης”, Αυτόπτης Μάρτυς (1993), “Τυφλόμυγα” κ.ά.

Ο Αντώνης Φραγκάκης
ξεκίνησε τη γιόγκα το 1999,όταν βρισκόταν στη Ν.Υ. ως ηθοποιός. Συνάντησε τη Cindy Lee,ιδρύτρια του συστήματος OM YOGA & η οποία τον μύησε στην Ashtanga vinyasa. Συνέχισε την πρακτική του με διαφορετικούς δασκάλους μέχρι τη γνωριμία του με την Iyengar Yoga. Γοητεύτηκε απ’την ακρίβεια,την δυναμική & την εσωτερικότητα του. Συνέχισε την πρακτική του στην Ινδία δίπλα στους Chanchani & Usha Devi. Είναι πιστοποιημένος δάσκαλος Iyengar yoga. Εκπαιδεύτρια του είναι μια από τις κορυφαίες δασκάλες στον κόσμο, η Penny Chaplin.

Λίγα λόγια για την Iyengar yoga:

Η Iyengar yoga είναι συνώνυμη της ευθυγράμμισης αλλά εξίσου σημαντική είναι και η σειρά με την οποία διαδέχεται η μια στάση την άλλη. Κάθε προηγούμενη προετοιμάζει την επόμενη. Χάρη στην ευθυγράμμιση έρχεται η κατανόηση ,η ασφάλεια και ο διαλογισμός. Χάρη στην προσεγμένη αλληλουχία καταφέρνουμε στάσεις που πριν φαινόντουσαν δύσκολες και έρχεται η θεραπεία. Δεν είναι τυχαίο που τα περισσότερα βιβλία θεραπευτικής γιόγκα είναι αφιερωμένα στον B.K.S. IYENGAR

iSOUL Υoga: Κηφισίας 190 & Άνδρου Κηφισιά 145 62
Σάββατο 20 Μαΐου, 12:30-14:30
Κόστος συμμετοχής: 30€
*δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24 %
Απαραίτητη η προκράτηση.
Για να κλείσετε τη θέση σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8089869 ή στο
isoulyoga@gmail.com
 iSOUL Yoga Facebook Page: https://www.facebook.com/iSoulYoga/?fref=ts

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY