Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Νότης Σφακιανάκης – Πέγκυ Ζήνα: Δύο εξαιρετικές λαϊκές φωνές στο Fever

Η χειμερινή σεζόν βρίσκεται πολύ κοντά πλέον, και είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε την αντίστροφη μέτρηση για τα πολυαναμενόμενα opening των πιο δυνατών νυχτερινών κέντρων της πρωτεύουσας. Ένα από αυτά, είναι εκείνο το μαγαζί που προάγει την απόλυτη διασκέδαση και το γνήσιο κέφι στην καλύτερη του μορφή, και ο λόγος φυσικά για το εξαιρετικό στολίδι της Παραλιακής, Fever.

Νότης Σφακιανάκης – Πέγκυ Ζήνα: Δύο εξαιρετικές λαϊκές φωνές στο Fever

Η χειμερινή σεζόν βρίσκεται πολύ κοντά πλέον, και είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε την αντίστροφη μέτρηση για τα πολυαναμενόμενα opening των πιο δυνατών νυχτερινών κέντρων της πρωτεύουσας. Ένα από αυτά, είναι εκείνο το μαγαζί που προάγει την απόλυτη διασκέδαση και το γνήσιο κέφι στην καλύτερη του μορφή, και ο λόγος φυσικά για το εξαιρετικό στολίδι της Παραλιακής, Fever. Το Fever μπουζούκια, βρίσκεται στην λεωφόρο Συγγρού και είναι αναμφίβολα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυσύχναστα μπουζούκια της Αθήνας με όλο το κοινό της πόλης να το επιλέγει φανατικά για να γίνει μέρος της πιο όμορφης και ξεσηκωτικής εμπειρίας νυχτερινής ψυχαγωγίας. Σε κάθε χρόνο της πορείας του στα νυχτερινά δρώμενα, έχει τοποθετήσει στην πρωταγωνίστρια γραμμή του μουσικού του προγράμματος τα πιο δυνατά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, προκαλώντας πανικό στα νυχτερινά πηγαδάκια και αφήνοντας το στίγμα του στα βραδινά δεδομένα, με την Παραλιακή να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το Fever, αποτελείται από έναν πολύ μεγάλο χώρο, με δύο επίπεδα, ένα κάτω γύρω από την πίστα και ένα μπαλκόνι με πανοραμική θέα στο μαγαζί που επιτρέπει στον καθένα να απολαμβάνει το θέαμα από όποια γωνία του μαγαζιού επιθυμεί. Το Fever, λοιπόν εδρεύει επιβλητικά στην λεωφόρο Συγγρού και Λαγουμτζή, και είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυσύχναστα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Την φετινή χειμερινή σεζόν επέλεξε να θέσει στην πρώτη γραμμή μονοπωλώντας το ενδιαφέρον όλης της πόλης, δύο εξαιρετικές λαικές φωνές, Fever Σφακιανάκης Ζήνα.

Ο Νότης Σφακιανάκης, ο Άρχοντας όπως τον έχουν αποκαλέσει δικαίως οι φανατικοί θαυμαστές του, έχει αφήσει το δικό του στίγμα στα μουσικά και νυχτερινά δρώμενα της χώρας με κάθε μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται να είναι επιεικώς κατάμεστο. Ο ίδιος έρχεται την φετινή χειμερινή σεζόν στην σκηνή του Fever, για να θέσει για ακόμα μια φορά τα δικά του δεδομένα στην νυχτερινή διασκέδαση. Η μουσική του πορεία ξεκινάει το 1992 με τον δίσκο του ‘Είσαι ένα πιστόλι’, να τον καθιερώνει στα μουσικά δρώμενα, και το ομώνυμο τραγούδι να ξεσηκώνει τον κόσμο μέχρι και σήμερα όπου και αν παίζεται. Όμως ο σπουδαίος αυτός καλλιτέχνης έχει στο ενεργητικό του κάποια από τα καλύτερα ερωτικά κομμάτια που ερμηνεύτηκαν ποτέ, με το κοινό του να τα χρίζει ως τους κορυφαίους ύμνους του έρωτα. Ο Νότης Σφακιανάκης, έχει γίνει οικοδεσπότης των μεγαλύτερων σκηνών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, διαθέτοντας έτσι τα καλύτερα εφόδια για να γνωρίζει πώς να φτάσει όλες τις αισθήσεις μας στο απόγειο τους.

Μαζί με τον Άρχοντα της νυχτερινής σκηνής, Νότη Σφακιανάκη στην σκηνή του Φίβερ μπουζούκια τηλέφωνο θα βρίσκεται μια εξαιρετική γυναικεία λαική φωνή, που δύσκολα θα βρεις όμοια της, και ο λόγος φυσικά για την μοναδική Πέγκυ Ζήνα. Η χαρακτηριστική χροιά της, και τα αναρίθμητα επιτυχημένα τραγούδια της, την έχουν χρίσει στην απόλυτη κορυφή των προτιμήσεων του κοινού της χώρας μας, με την ίδια να διαθέτει μια τεράστια γκάμα από ξεσηκωτικά κομμάτια μέχρι αισθαντικές μπαλάντες που σαγηνεύουν τον καθένα. Η ίδια έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, στα πιο γνωστά και αγαπητά μπουζούκια της Αθήνας και της Θεσσαλονικης και για αυτή την χειμερινή σεζόν του χειμώνα 2017 2018, έρχεται στην σκηνή του Fever για να συντελέσει στην δημιουργία ενός από τα πιο πολυαναμενόμενα μουσικά σχήματα της χρονιάς.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY