Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Νέο κλαμπ στο Γκάζι με άρωμα… Τόκιο

Η χειμερινή σεζόν βρίσκεται προ των πυλών, και τα καλύτερα  μαγαζιά της πόλης επιστρατεύουν τα σπουδαιότερα πάρτι, τους top dj's και την πιο θετική και εκρηκτική ενέργεια για να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της νυχτερινής ζωής της πρωτεύουσας.

Νέο κλαμπ στο Γκάζι με άρωμα… Τόκιο

Η χειμερινή σεζόν βρίσκεται προ των πυλών, και τα καλύτερα  μαγαζιά της πόλης επιστρατεύουν τα σπουδαιότερα πάρτι, τους top dj’s και την πιο θετική και εκρηκτική ενέργεια για να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της νυχτερινής ζωής της πρωτεύουσας. Άξιος πρωταγωνιστής της φετινής σεζόν θα είναι η χειμερινή εκδοχή ενός μαγαζιού που στόλισε το καλοκαίρι μας με τον πιο όμορφο τρόπο, και ο λόγος φυσικά για το Rio Skybar, και για την χειμερινή βερσιόν του Tokyo Theater Athens που όπως όλα δείχνουν θα προκαλέσει τον απόλυτο πανικό στον χάρτη με τα top νυχτερινά μαγαζιά της πρωτεύουσας.

Το Tokyo Theater club, δεν θα μπορούσε να στηθεί σε κάποιο άλλο μέρος πέρα από το αγαπημένο χειμερινό νησάκι κάθε Αθηναίου, το λαοφιλές και πάντα κατάμεστο Γκάζι. Πιο συγκεκριμένα, θα βρίσκεται στην θρυλική τοποθεσία της Ιεράς Οδού 41, μια τοποθεσία που έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς κάποια από τα σπουδαιότερα μαγαζιά που πέρασαν ποτέ από τα νυχτερινά δεδομένα της πόλης. Έτσι, το Tokyo Theater, οντας στην Ιερά Οδό, θα είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο από όλες τις μεριές της Αθήνας καθώς θα βρίσκεται πλησίον του σταθμού του μετρό του Κεραμικού. Ο χειμώνας είναι κοντά και οι ιθύνοντες του συγκεκριμένου μαγαζιού έχουν δημιουργήσει τις κατάλληλες δομές, με τα πιο ξέφρενα πάρτυ της πόλης, που ικανοποιούν κάθε μουσικό γούστο και προτίμηση, θέτοντας έναν και μοναδικό στόχο. Να μετατοπίσουν όλο το νυχτερινό ενδιαφέρον στην μεριά του Tokyo Theater, και από αυτά που έχουν ακουστεί, είναι κάτι σχεδόν δεδομένο.

Το Tokyo Theater Athens club όπως όλα δείχνουν θα μονοπωλήσει το νυχτερινό ενδιαφέρον κάθε γνήσιου λάτρη της αυθεντικής διασκέδασης, αφού αναφερόμαστε σε ένα club πολύ υψηλών προδιαγραφών. Είναι εκείνο το μαγαζί που θα συνδυάσει με τον πιο άρτιο τρόπο progressive με minimal στοιχεία, προάγοντας το elegance με μια οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα που θα μας υποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο, να διασκεδάσουμε στην Ιερά Οδό 41, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η πρωτοπορία και η καινοτομία θα αποτελέσουν συνώνυμα του Tokyo Theater, αφού δεν θα λείψουν τα special effects, μοναδικοί φωτισμοί, και τελευταίας τεχνολογίας ηχητικοί εξοπλισμοί προσφέροντας κρυστάλλινη ακουστική από κάθε γωνιά του μαγαζιού. Πέρα από τα προγραμματισμένα και εξαιρετικά parties που θα πρωταγωνιστήσουν στην εβδομαδιαία βάση του μαγαζιού σε σταθερό ρυθμό, δεν θα λείψουν και special events με στοιχεία έκπληξης, όπως ξεχωριστά live performnaces από τους καλύτερους εκπροσώπους της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Οι Πέμπτες όμως ανήκουν δικαιωματικά σε ένα από τα top parties που πέρασαν ποτέ από τα νυχτερινά δεδομένα, ένα event ύμνο στα rnb και house vibes της πόλης. Τα λόγια λοιπόν περιττεύουν όταν αναφερόμαστε σε ένα πάρτυ του βεληνεκούς του Sex me up, αφού το ίδιο έχει χαράξει την δική του ιστορία στα νυχτερινά δρώμενα της χώρας. Είναι ένα πάρτι που έχει στεγαστεί στα μεγαλύτερα μαγαζιά της Αθήνας, προκαλώντας τον απόλυτο πανικό, με την σούπερ ομάδα από top dj’s, και εκρηκτικές χορευτικές παρουσίες που σαγηνεύουν κάθε αίσθηση. Φυσικά, τα parties που πλαισίωσαν την περασμένη σεζόν το εξαιρετικό ελληνάδικο Β΄Παθολογική, και τo top hotspot του καλοκαιριού, Rio Skybar, θα βρεθούν στην πρωταγωνίστρια γραμμή του Tokyo club Athens, στολίζοντας με τον πιο άρτιο τρόπο τις Παρασκευές, Σάββατα και Κυριακές μας.  Οι καλύτεροι dj’s της πόλης, θα βάλουν φωτιά μέσα από τα decks του μαγαζιού στα βράδια μας, ζεσταίνοντας ιδανικά τον χειμώνα του 2017-2018. Το αθηναικό κοινό, μετράει αντίστροφα για το πολυαναμενόμενο opening του Τokyo Theater, γνωρίζοντας καλά, πως ο συνδυασμός της ιστορικής περιοχής για την νυχτερινή Αθήνα, Ιερά Οδός, η εξαιρετικά έμπειρη ομάδα πίσω από αυτό το φαντασμαγορικό project και τα top parties της πόλης, αποτελούν την απάντηση στο που θα βρει η χειμερινή διασκέδαση την μόνιμη στέγη της. Η αναμονή τελειώνει, και πολύ σύντομα το Tokyo Theater θα ανοίξει τις πόρτες του, διεκδικώντας την πρωτιά στην λίστα με τα καλύτερα μαγαζιά του ερχόμενου χειμώνα.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY