Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Νατάσα Θεοδωρίδου και Πέτρος Ιακωβίδης στο Fantasia live

To Fantasia live είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δυνατά νυχτερινά κέντρα της πόλης, με το αθηναικό κοινό να το επιλέγει φανατικά και να το καθιστά επιεικώς κατάμεστο.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Πέτρος Ιακωβίδης στο Fantasia live

To Fantasia live είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δυνατά νυχτερινά κέντρα της πόλης, με το αθηναικό κοινό να το επιλέγει φανατικά και να το καθιστά επιεικώς κατάμεστο.

Είναι εκείνο το μαγαζί που επιβεβαιώνει στο έπακρον πως η Παραλιακή με το που ανοίγει ο καιρός είναι μονόδρομος για όποιον επιθυμεί να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας διασκέδασης. Προάγει την γνήσια και αυθεντική μορφή της ψυχαγωγίας και δεν επηρεάστηκε ποτέ από παροδικά ρεύματα διασκέδασης. Το κέφι και η ψυχαγωγία άνευ όρων μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες είναι ίσως ο κύριος λόγος που το Fantasia για πολλούς θεωρείται μονόδρομος. Μας έχει συνηθίσει σαν μαγαζί να έχει ως μόνιμο μουσικό leader τον σπουδαίο Κωσταντίνο Αργυρό ο οποίος μας έκανε και την προηγούμενη χρονιά να απογειώουμε την διασκέδαση μας και να γυρίζουμε σπίτι μας, Ξημερώματα.

Το μουσικό τιμόνι για αυτή την σεζόν παίρνει μια πολύ μεγάλη λαική τραγουδίστρια κατά πολλούς αυτή που είναι στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού της χώρας μας, και ο λόγος φυσικά για την εξαιρετική Νατάσα Θεοδωρίδου. Η ίδια, ξεκίνησε την μουσική της πορεία από πολύ μικρή ηλικία  με τον πρώτο της δίσκο να γίνεται αυτόματα πλατινένιος και ο κόσμος να της δείχνει απίστευτη αγάπη. Έχει τεράστια εμπειρία στα μουσικά δρώμενα, λόγω των εξαιρετικά επιτυχημένων συνεργασιών της που διακρίνονται πάντα από άρτια ποιότητα του προγράμματος, που σαγηνεύουν όλες τις αισθήσεις. η αισθαντική χροιά της και η πάντα θετική της διάθεση να φτάνει το κέφι και την διασκέδαση στο έπακρον, θα την κάνουν να είναι άξια οικοδέσποινα του Fantasia live, έχοντας στο πλευρό της τον μοναδικό Πέτρο Ιακωβίδη.

Ο ίδιος, με τα κομμάτια του τάραξε τα νερά της νυχτερινής Αθήνας,αφού το ‘Κοριτσάκι μου’, το ΄Αγκαλιά’ αλλά και το καινούργιο του ‘Αποτυπώματα’ ακούγονται σε κάθε νυχτερινό μαγαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη να θεωρείται πλέον ως ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές της γενιάς του. Πέρα από το ότι είναι ένας εξαιρετικός τραγουδιστής λοιπόν, έχει και ρόλο συνθέτη αφού έχει χαρίσει κομμάτια του σε πολύ γνωστούς καλλιτέχνες όπως στον Σταν το ‘Χτύπα’. Τελυεταίο του συνθετικό δημιούργημα είναι το νούμερο ένα hit Ξημερώματα του Κωσταντίνου Αργυρού που ακούστηκε παντού.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν το Fantasia Θεοδωρίδου Ιακωβίδης ανανεωμένο και με την πάντα θετική και ξεσηκωτική διάθεση που προάγει θα θέσει στην πρώτη γραμμή του προγράμματος του την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη, θέτοντας τον πήχη της διασκέδασης πολύ ψηλά και διεκδικώντας την απόλυτη πρωτιά της νυχτερινής Αθήνας.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY