Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στο Fantasia live!

Tο Fantasia live, είναι αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία νυχτερινά κέντρα, εκπροσωπώντας με τον αρτιότερο τρόπο το γνήσιο κέφι και την αυθεντική έννοια της διασκέδασης.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στο Fantasia live!

Tο Fantasia live, είναι αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία νυχτερινά κέντρα, εκπροσωπώντας με τον αρτιότερο τρόπο το γνήσιο κέφι και την αυθεντική έννοια της διασκέδασης. Δεν είναι από εκείνα τα μαγαζιά-πυλώνες της νυχτερινής ψυχαγωγίας της Παραλιακής, αφού μετρά λίγα χρόνια στον χώρο, αλλά παρόλα αυτά έχει χριστεί μέσα από την αμέριστη αγάπη του κόσμου, ως ένα από τα πιο σημαντικά hotspot της νυχτερινής Αθήνας. Μέσα σε αυτό το διάστημα το Fantasia έχει αποκτήσει τεράστιο φανατικό κοινό που το καθιστά κατάμεστο κάθε Παρασκευή και Σάββατο, αφού γνωρίζει καλά πως η απόλυτη διασκέδαση έχει μόνιμο προορισμό την Λεωφόρο Ποσειδώνος 5. Από το stage αυτού του σπουδαίου μαγαζιού έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, όπως ο Νίκος Βέρτης, ο Γιώργος Μαζωνακης, ο Παντελής Παντελίδης, η Πάολα και πληθώρα άλλων.

Η περσινή σεζόν, από το καλοκαίρι μάλιστα ανήκε στο πιο γενναίο παιδί του ελληνικού πενταγράμμου που χρίστηκε ως  πολύ άξιος οικοδεσπότης του Fantasia live μετατοπίζοντας όλο το νυχτερινό ενδιαφέρον της πόλης, στην περιοχή της Παραλιακής. Ο λόγος φυσικά για τον μοναδικό Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος έχοντας συνεχώς παράταση στις εμφανίσεις του, ολοκλήρωσε με τεράστια επιτυχία το πρόγραμμα του στο Fantasia λίγες εβδομάδες πριν, δίνοντας την σκυτάλη σε έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές.

Η άνοιξη του 2017, θα έχει τον απόλυτο μονόδρομο όσον αφορά την νυχτερινή διασκέδαση, και αυτός θα είναι το Fantasia live. Και πώς μπορεί άλλωστε να γίνει κάτι λιγότερο από αυτό, όταν το μουσικό τιμόνι του προγράμματος θα κρατάει ο ένας και μοναδικός Αντώνης Ρέμος. Ο ίδιος είπε το πολυπόθητο ναι και από τέλη Μαρτίου προκαλεί τον απόλυτο πανικό στην περιοχή της Παραλιακής. Από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως ο σπουδαιότερος εκπρόσωπος του ερωτικού τραγουδιού, κάτι που μπορεί να επιβεβαιωθεί αν αναλογιστούμε πόσα κομμάτια έχει ερμηνεύσει φτάνοντας όλες τις αισθήσεις μας στον ύψιστο βαθμό.

Ο Αντώνης Ρέμος έχει στο ενεργητικό του πολλά χρόνια εμπειρίας σε νυχτερινές πίστες, αλλά και αμέτρητες επιτυχίες που χρίστηκαν προσωπικά αγαπημένα του κόσμου με διαχρονική αξία. Έχει μαθητεύσει στο πλευρό πολύ σπουδαίων καλλιτεχνών στην Αθήνα αλλά και στην γενέτειρα του, Θεσσαλονίκη, έχοντας πλέον αποκτήσει την απαραίτητη γνώση για το πώς να φτάνει το κέφι στο ζενίθ του. Μαζί του αυτή την άνοιξη στο μοναδικό νυχτερινό κέντρο Fantasia live, βρίσκεται ο ιδιαίτερος και πολύ αγαπητός Χρήστος Δάντης, όπου με το συνταρακτικά μαγευτικό μέταλλο της φωνής του, θα δημιουργήσει και αυτός με την σειρά του τον δικό του πανικό στα Νότια Προάστια.

Η άνοιξη του 2017, μας επιφύλασσε μια μαγική έκπληξη όσον αφορά τις επιλογές της νυχτερινής μας διασκέδασης, επαναφέροντας στην βραδινή Αθήνα τον σπουδαίο Αντώνη Ρέμο σε συνδυασμό με τον μοναδικό Χρήστο Δάντη, όπου μαζί θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό οπτικοακουστικό υπερθέαμα, θα θέσουν ως πρωταρχικό στόχο τους να φτάσουν την ψυχαγωγία του κόσμου στο κόκκινο, υπογράφοντας τελικά με χρυσά γράμματα τον μόνιμο προορισμό μας, το Fantasia live.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY