Η κόρη του Cobain τα έβαλε με την Lana Del Rey

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στην Guardian, η Lana Del Rey αναφέρθηκε στα μουσικά της πρότυπα, στους δικούς της «ήρωες»,  τον Kurt Cobain και την Amy Winehouse, σημειώνοντας ότι είδε ότι τελικά ο θάνατος μπορεί να φέρει δόξα.
 
«Μακάρι να ήμουν ήδη νεκρή», είπε στη συνέχεια η Lana Del Rey, ενώ όταν ο δημοσιογράφος εντυπωσιασμένος από αυτή τη δήλωση, τη ρώτησε αν το εννοεί εκείνη είπε: «Το εννοώ! Δεν θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Αλλά πρέπει».
\r\n

\r\n

\r\n 
Την Κυριακή, η Frances Bean Cobain, η κόρη του frontman των Nirvana, Kurt Cobain, πήρε το λόγο και έριξε τα βέλη της στην Del Rey για τις προηγούμενες δηλώσεις της, μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, κατηγορώντας τη μεταξύ άλλων ότι «ο θάνατος των νέων μουσικών δεν είναι κάτι που πρέπει να εξιδανικεύεται».
  
Μάλιστα, η Cobain σημείωσε ότι δεν κατάφερε να γνωρίσει τον πατέρα της και ότι τον είχε στη ζωή της μόνο για δύο χρόνια, μιας και ο Kurt αυτοκτόνησε το 1994, ενώ στη συνέχεια, παρότρυνε την Del Rey να «αγκαλιάσει τη ζωή».
  


Τη δική τους «απάντηση» στην Frances Bean δεν άργησαν να στείλουν οι φανς της Del Rey. Εκείνοι με τη σειρά τους θεώρησαν άδικη την επίθεση της Cobain στη μουσικό, ενώ η ίδια θέλησε να κατέστησε σαφές ότι μίλησε εκ πείρας και ότι απλά επιθυμεί η Del Rey να «αγκαλιάσει τη ζωή».\r\n\r\nΠηγή: Πρώτο Θέμα

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts