Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΟΔΟΣ

Banana summer club: Το απόλυτο ελληνάδικο της Αθήνας

Ένα από τα μαγαζιά που υμνούν με τον καλύτερο τρόπο την καλοκαιρινή περίοδο είναι το απόλυτο ελληνάδικο όλης της Αθήνας, και ο λόγος φυσικά για το banana summer.

Banana summer club: Το απόλυτο ελληνάδικο της Αθήνας

Ένα από τα μαγαζιά που υμνούν με τον καλύτερο τρόπο την καλοκαιρινή περίοδο είναι το απόλυτο ελληνάδικο όλης της Αθήνας, και ο λόγος φυσικά για το banana summer. Το φετινό καλοκαίρι όμως θα έχει την υπογραφή μιας μοναδικής συνένωσης δύο μεγαθηρίων της νυχτερινής Αθήνας, του banana και του εξαιρετικού White club, με το αποτέλεσμα να είναι σίγουρο πως θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Έτσι λοιπόν, στον κλασσικό χώρο που εδρεύει το banana στην περιοχή των καρτ στην Παραλιακή, θα γίνουμε μέρος της πιο όμορφης νυχτερινής εμπειρίας της καλοκαιρινής Αθήνας για το 2017, με το banana 2017, να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας και να σαγηνεύει όλα τα βλέμματα.

Όσον αφορά το Όλα Ελληνικά, είναι αναμφίβολα ο απόλυτος Ναός της διασκέδασης, και το μόνιμο σπίτι για τις έννοιες γλέντι και κέφι. Με το που φτάνει η καλοκαιρινή περίοδος το banana Athens summer, κατηφορίζει προς την Παραλιακή, και υπενθυμίζει σε κάθε Αθηναίο πως χωρίς την κατάλληλη ελληνική μουσική, επιλεγμένη από τους top D’ j ‘s της πόλης,  δεν είναι σωστή διασκέδαση για την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου. Έχοντας σταθερό φανατικό κοινό που το επιλέγει πιστά σε κάθε του χώρο, και αυξάνεται συνεχώς, το μπανανα χρίζεται το νούμερο ένα ελληνάδικο της πόλης, και αποτελεί τον κατάλληλο  προορισμό για να απογειώσεις την διασκέδαση σου στον ύψιστο βαθμό της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Δεν είναι τυχαίο πως έχει ονομαστεί από τους συνεχώς αυξανόμενους θαμώνες του, ο Ναός της ψυχαγωγίας, με τα θεματικά του πάρτι να δημιουργούν τον μονόδρομο της θερινής μας διασκέδασης. Είναι από εκείνα τα μαγαζιά βέβαια που πρωταγωνιστεί στην συνείδηση του κόσμου ανεξάρτητα από μέρες και εποχές, αφού έχει δημιουργήσει ένα πολύ ισχυρό brand name στην αθηναική νύχτα.

Το μαγαζί με το οποίο θα ενωθεί το banana athens είναι το μοναδικό banana club που έχει αποκτήσει και αυτό με τα χρόνια το δικό του φανατικό κοινό. Το banana Club, μας χάρισε υπέροχες στιγμές διασκέδασης στην περιοχή του Μετς, σε έναν  υπερυψωμένο χώρο ‘με τα καλύτερα πάρτι να πρωταγωνιστούν στην συνείδηση του κόσμου. Η μαγική θέα του μια ανάσα πέρα από την Ακρόπολη, αποτέλεσε τον απόλυτο πόλο έλξης του banana summer club με τον κόσμο να το καθιστά κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του. Από την έναρξη του άρχισε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλης της Αθήνας, που το επιλέγει φανατικά για την διασκέδαση του, με αποτέλεσμα το Όλα να είναι κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του.

Αυτή η καλοκαιρινή σεζόν λοιπόν ανήκει στον συνδυασμό αυτών των δύο εξαιρετικών μαγαζιών με το banana club summer να είναι έτοιμο να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλης της πόλης. Τα καλύτερα πάρτι και events της Αθήνας θα τεθούν στην πρωταγωνίστρια γραμμή της Παραλιακής, με το αθηναικό κοινό να είναι έτοιμο να το καταστήσει κατάμεστο και να το χρίσει ως ένα από τα σπουδαιότερα meetpoints και hotspots που θα καθορίσουν την καλοκαιρινή περίοδο του 2017.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY